Clockifyn käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

Clockify on ajanseurantasovellus, joka voidaan integroida Todoist-sovellukseen Firefoxia tai Chromea käytettäessä. Tämän integraation avulla voit seurata kuhunkin tehtävään käyttämääsi aikaa Todoistissa Chromella tai Firefoxilla.

Integraation määrittäminen

1. Asenna Chrome- tai Firefox-laajennus.
  2. Avaa laajennus ja kirjaudu sisään Clockify-tilillesi.

Siinä kaikki! Nyt voit alkaa käyttää integraatiota.

Integraation käyttäminen

Klikkaa Todoistissa Clockify-painiketta luettelon tehtävän vasemmalla puolella. Kun olet suorittanut tehtävän, klikkaa Clockify-painiketta uudelleen pysäyttääksesi ajastimen.

Jos olet tehtävänäkymässä, Clockify-painike näkyy tehtävänäkymäikkunan vasemmassa yläkulmassa.

Pikavinkki

Lisätietoja Clockifyn käytöstä on Clockifyn Todoist-integraatiosivulla.

UKK

Jos Todoist-integraatio on poistettu käytöstä aiemmin, ota se käyttöön uudelleen seuraavasti:

1. Avaa Clockify-laajennus.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  3. Valitse Integrations.
  4. Etsi Todoist - todoist.com ja valitse vasemmalla oleva valintaruutu.

Tätä integraatiota hallinnoi Clockify. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.

Jos et enää halua käyttää Todoistia Clockifyn kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Clockify-laajennus.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa valikkokuvaketta.
  3. Valitse Integrations.
  4. Etsi Todoist - todoist.com ja poista valinta vasemmalla olevasta valintaruudusta.