Beeminderin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Beeminder on sovellus, joka seuraa, kuinka lähellä olet tavoitteitasi Androidilla ja iOS:lla.

Tämän integraation avulla voit seurata Todoist-tehtäviä Beeminderissä ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu sisään Beeminderissä.
  2. Klikkaa Beeminderin kotisivullaTodoist
  3. Klikkaa Connect to Todoist -painiketta.
  4. Klikkaa avautuvassa uudessa ikkunassa Agree myöntääksesi Beeminderille luvan käyttää Todoist-tietojasi.
  5. Aseta sitten tavoitteesi valitsemalla kuinka monta tehtävää haluat suorittaa päivässä, viikossa, kuukaudessa tai vuodessa.
  6. (Valinnainen) Valitse, haluatko, että tämä tavoite koskee vain tietyn projektin tehtäviä tai tehtäviä, joilla on tietty tunniste.
  7. Klikkaa Next.
  8. Kirjoita tavoitteellesi nimi.
  9. (Valinnainen) Lisää kuvaus.
  10. Klikkaa Continue.
  11. Aseta pantti (Beeminder veloittaa sinulta, jos et saavuta tavoitteitasi).
  12. Klikkaa Add Credit card.
  13. Kirjoita avautuvaan ikkunaan korttitietosi ja klikkaa Add Card.

Integraation käyttäminen

Saadaksesi täydellisen ja ajan tasalla olevan kuvan kaikista tavoista, joilla voit käyttää Beeminderiä Todoistin kanssa, tutustu Beeminderin Todoist-sivuun.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Beeminderin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Beeminder.
  2. Klikkaa nimeäsi tai mehiläiskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Klikkaa tavoitteen nimeä, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa Stop/Pause-välilehteä.
  5. Valitse syy tavoitteesi poistamiseen ja klikkaa Delete Now.

Tätä integraatiota hallinnoi Beeminder. Ota yhteyttä Beeminderin tukitiimiin saadaksesi apua osoitteessa support@beeminder.com.