Apple Mailin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Jos hallitset sähköpostiviestejäsi käyttämällä Apple Mail -sovellusta macOS- ja iOS-laitteissa, voit lisätä nämä sähköpostit nopeasti Todoistiin tehtäviksi.

Sähköpostin lisääminen Todoistiin tehtäväksi macOS:ssa

1. Klikkaa Lisää tehtävä sivupalkista avataksesi Pikalisäyksen.
  2. Siirry Apple Mailiin.
  3. Etsi sähköposti, jonka haluat lisätä tehtäväksi.
  4. Vedä sähköposti Pikalisäyksen tehtävän nimikenttään. Muotoiltu linkki sähköpostiin ilmestyy.
  5. Lisätä lisätietoja tehtävään, kuten projekti, eräpäivä tai prioriteetti.
  6. Klikkaa Lisää tehtävä -painiketta tallentaaksesi tehtävän.

Sähköpostin lisääminen tehtäväksi Todoistiin iOS:ssä ja iPadOS:ssä

Huomautus

Ennen kuin lisäät sähköpostin tehtäväksi Todoistissa, tarkista, että lajittelu- tai ryhmittelyasetukset on poistettu käytöstä ja että projekti tai näkymä, johon haluat tallentaa tehtävän, käyttää luetteloasettelua.

1. Avaa Apple Mail.
  2. Kosketa ja pidä sähköpostia yhdellä sormella. Tämä mahdollistaa sähköpostin siirtämisen näytöllä.
  3. Pyyhkäise ylös ja siiry Todoistiin toisella sormella.
  4. Avaa projekti tai näkymä.
  5. Pudota sähköposti projektiin tai näkymään. Tämä muuntaa sen tehtäväksi.

Pyydä apua

Jos sinulla on vaikeuksia vetää sähköpostiviestejä Apple Mailista ja muuntaa ne Todoist-tehtäviksi, ota meihin yhteyttä.