Airmailin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Airmail on sähköpostiohjelma macOS:lle ja iOS:lle.

Tämän integraation avulla voit lisätä Airmail-sähköposteja Todoist-tehtävinä. Todoistin tehtävässä on linkki sähköpostiin, joka voidaan avata Airmailissa.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Airmailissa Preferences.
  2. Klikkaa Services.
  3. Valitse Todoist.
  4. Kirjaudu sisään Todoist-tililläsi.

Siinä kaikki! Voit nyt aloittaa sähköpostien lisäämisen tehtävinä Todoistiin.

Integraation käyttäminen

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella sähköpostia, jonka haluat lisätä Todoistiin.
  2. Vieritä alas kohtaan Send to.
  3. Valitse Todoist.
  4. Valitse projekti, johon haluat lisätä sähköpostin.

UKK

Jos et enää halua käyttää Todoistia Airmailin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Avaa Airmailissa Preferences.
  2. Klikkaa Services.
  3. Valitse Todoist.
  4. Siirrä kytkintä poistaaksesi Todoistin.

Tätä integraatiota hallinnoi Airmail. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.