Todoistin poistaminen macOS:ssä

• macOS

Todositin macOS-sovellusten virheiden tai kaatumisongelmien vianmäärityksessä saatat joutu§a poistamaan sovelluksen

Voit poistaa Todoistin asennuksen ja poistaa kaikki asennustiedostot seuraavasti:

Lopeta Todoistin prosessit

1. Avaa Macissa Järjestelmän valvonta -sovellus.
  2. Klikkaa suurennuslasia avataksesi hakupalkin.
  3. Kirjotia Todoist.
  4. Paina ⌘ Komento ja klikkaa valitaksesi kaikki liittyvät prosessit.
  5. Lopeta prosessit klikkaamalla kuusikulmaista pysäytyskuvaketta. Tämä poistaa ne luettelosta.

Jos Järjestelmän valvonnassa ei ole käynnissä Todoist-prosesseja, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Poista macOS:n Todoist-sovellus

Kun olet varmistanut, ettei käynnissä ole vireillä olevia prosesseja, poista Todoist-sovellus:

1. Avaa Macin Apit-kansio.
  2. Vedä Todoist roskakoriin.
  3. Tyhjennä Roskakori.

Poista Todoist-sovellustiedostot

01: Poista sovellustukitiedot

Kun olet poistanut Todoistin asennuksen, poista sovellustiedostot:

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Klikkaa Siirry kansioon ja kirjoita seuraava tiedostopolku:

~/Library/Application Support/Todoist

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Etsi Todoist-kansio ja poista se.

02: Poista asetukset

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja kirjoita seuraava tiedostopolku:

~/Library/Preferences/

4. Press
 Rivinvaihto.
  5. Etsi tiedosto com.todoist.mac.Todoist tai mikä tahansa muu tiedosto, joka sisältää com.todoist. Sitten valitse ne ja paina ⌫ Poista.

03: Poista tallennettu sovelluksen tilatiedosto

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja kirjoita seuraava tiedostopolku:

~/Library/Saved Application State/com.todoist.mac.Todoist.savedState

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Etsi tiedosto com.todoist.mac.Todoist.savedState. Valitse sitten tiedosto ja paina ⌫ Poista.

04: Poista välimuistitiedostot

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja kirjoita seuraava tiedostopolku:

~/Library/Caches/

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Etsi tiedostohakemistot, jotka sisältävät com.todoist. Jos Todoist-tiedostohakemistoja on, valitse ne ja paina ⌫ Poista.

05: Poista lokit

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja kirjoita seuraava tiedostopolku:

~/Library/Logs/

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Etsi Todoist-hakemisto. Paina sitten ⌫ Poista.

06: Poista sovelluksen skriptit

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja syötä seuraavat tiedostopolut:

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

~/Library/Application Scripts/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Valitse nämä tiedostot ja paina ⌫ Poista.

07: Poista säiliön tiedostot

1. Avaa Finder-ikkuna.
  2. Klikkaa päävalikosta Siirry.
  3. Valitse Siirry kansioon ja syötä seuraavat tiedostopolut:

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistSafari

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistShare

~/Library/Containers/com.todoist.mac.Todoist.TodoistWidgets

4. Paina
 Rivinvaihto.
  5. Valitse nämä tiedostot ja paina ⌫ Poista.

08: Poista avainnipun tiedot

1. Avaa Avainnipun käyttö Lisäapit-kansiossa. Kun näyttöön tulee kehote avata salasanat tai avaimenperä, valitse Avainnipun käyttö.
  2. Kirjoita Todoist oikean yläkulman hakupalkkiin.
  3. Valitse ja poista Todoist Safe Storage- ja com.todoist.mac.Todoist-merkinnät.

Asenna Todoist uudelleen

Kun olet poistanut Todoist-sovellustiedostot, tyhjennä roskakori ja käynnistä macOS uudelleen.

Lataa ja asenna sitten Todoist.

Hanki lisää apua

Jos olet suorittanut tämän artikkelin vaiheet, mutta sinulla on edelleen ongelmia Todoistin kanssa, ota meihin yhteyttä.