Todoistin Windowsin suojaussisäänkirjautumiskehotteen vianmääritys

Alustat

• Windows 10

Kun avaat Microsoft Outlookin Todoist-kalenterisyötteellä, saatat nähdä alla olevan virhesanoman:

Tietoa ongelmasta

Jos Todoist-kalenterisyöte lisättiin Microsoft Outlookiin aiemmin, kun olit Todoist Pro- tai Business -jäsen etkä ole enää tilannut, Outlook ei voi enää ladata Todoist-kalenteriasi.

Erityisesti sisäänkirjautumisen yhteydessä näet ponnahdusikkunan, jossa pyydetään kirjautumaan Todoistiin. Koska tämä on kuitenkin Pro- ja Business-ominaisuus, et voi käyttää syötettä, kun yrität kirjautua sisään.

Windowsin suojaussisäänkirjautumiskehotteen poistaminen

On kaksi tapaa poistaa Windowsin suojaussisäänkirjautumiskehote:

Tapa 1: Uusi Pro-tilauksesi uudelleen, jolloin kalenterisyöte otetaan uudelleen käyttöön.

Tapa 2: Poista Todoist-kalenteri Microsoft Outlookista:

1. Klikkaa oikealla kalenterin kansioruudussa poistettavan kalenterin nimeä.
  2. Klikkaa Poista kalenteri.
  3. Vahvista poisto valitsemalla Kyllä.

Huomautus

Lisätietoja kalenterin poistamisesta Outlookista löydät Microsoft-tukisivustolta: Kalenterin poistaminen.