Todoistin ja Outlook-kalenterin integraation vianmääritys

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Onko sinulla vaikeuksia muuttaa Outlook-sähköpostejasi Todoist-tehtäviksi? Tämä vianmääritysopas sisältää vaiheet yleisten integrointiongelmien korjaamiseen, jotta pääset takaisin töihin.

Rajoitukset

Jos yrität asentaa Outlook-apuohjelmaa, mutta Hallitse apuohjelmia -vaihtoehto ei näy, käytät joko yritystunnusta, jossa järjestelmänvalvojasi on estänyt verkkolisäosien asentamisen, tai käytät tiliä, jota verkkolisäosat eivät tue, kuten IMAP- tai POP3-tiliä.

Googlen sovelluksiin asettamien turvallisuusrajoitusten vuoksi ei ole mahdollista käyttää Google-kirjautumista Todoist-tilisi todentamiseen. Kiertokeinona lisää salasana Todoist-tilillesi ja käytä sähköpostin ja salasanan kautta tapahtuvaa kirjautumista todentamiseen.

Kun klikkaat Outlook-sähköpostia Todoist-tehtävässä, oletusselaimesi avaa uuden välilehden automaattisesti, jossa voit tarkastella sähköpostia. Sähköpostia ei voi tarkastella suoraan Outlookissa.

Virheet

Jos kirjaudut Outlook-apuohjelmaa Google-tililläsi, saatat nähdä tämän virheilmoituksen:

Tämä selain tai sovellus ei välttämättä ole turvallinen.

Korjataksesi tämän, avaa Outlookin verkkosovellus ja kirjaudu sisään Google-tililläsi.

Jos käytät Outlookin työpöytäsovellusta tai mobiilisovellusta, kirjaudu sisään Todoist-sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi sen sijaan. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit lisätä sellaisen.

Kun käytät Outlook-apuohjelmaa, saatat nähdä tämän virheilmoituksen:

Outlook-lisäosa on vahvistamaton ja vaatii järjestelmänvalvojan hyväksynnän.

Tämän korjaamiseksi ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan, jotta hän voi myöntää pääsyn Integroidut sovellukset -vaihtoehtoon O365-hallintaportaalissa. Pyydä häntä sitten valitsemaan Lisää sovelluksia ja etsimään Todoist for Outlook.

Siitä eteenpäin verkon järjestelmänvalvojasi voi valita, haluaako hän ottaa integraation käyttöön kaikille käyttäjille vai vain tietyille käyttäjille. Hänen tulee hyväksyä vaaditut käyttöoikeudet:

• Sähköpostien lukeminen
  • Sisäänkirjautuminen ja profiilin lukeminen
  • Pääsyn säilyttäminen tietoihin, joihin olet antanut sille pääsyn

Jos käytät Todoistia yrityksen verkossa ja näet virheilmoituksen, joka alkaa seuraavasti:

Jotain meni pieleen

AADSTS: virhekuvaus

Ota yhteyttä IT-osastoon tai hallintoon ja anna tarkka AADSTS-virhekoodi (esimerkiksi: AADSTS50158) auttaaksesi vianmäärityksessä. Tässä on täydellinen luettelo Microsoftin AADSTS -virhekoodeista.

Puuttuvat tai arkistoidut sähköpostiviestit

Outlook-lisäosa tarvitsee sinulta luvan käyttää Microsoft Graph API:a noutaakseen luotettavan linkin sähköpostiin. Tämä linkki liitetään Todoist-tehtävääsi. Tämä on ainoa kerta, kun Todoist pyytää lupaasi käyttää API:a, ei mitään muuta.

Jos käytät Outlook-apuohjelmaa ja se pyytää sinua jatkuvasti kirjautumaan Microsoft-tilillesi, kun klikkaat linkkiä, sähköposti on todennäköisesti siirretty, arkistoitu tai poistettu.

Saadaksesi pääsyn sähköpostiin, joka on siirretty, arkistoitu tai poistettu, integraatio pyytää sinua kirjautumaan Microsoft-tilillesi ja myöntämään luvan käyttää Microsoft Graph API:a. Kun olet myöntänyt luvan, sähköpostilinkki toimii, vaikka sähköposti olisi siirretty, arkistoitu tai poistettu.

Jos päätät kirjautua ulos tililtäsi apuohjelman asetuksista, kirjaudut ulos myös sekä Todoist-tilistäsi että Microsoft-tilistäsi.

Jos olet luonut tehtävän Outlook-apuohjelmalal ja sitten siirtänyt linkitetyn sähköpostin pois kansiosta, johon se oli tallennettu, linkistä tulee virheellinen etkä voi enää käyttää sitä.

Voit ratkaista tämän luomalla apuohjelman avulla uuden tehtävän sähköpostin uudesta sijainnista. Suosittelemme poistamaan vanhan tehtävän, jossa on rikkinäinen linkki.

Ota yhteyttä

Jos olet kokeillut kaikkia tämän artikkelin vianmääritysvaiheita tai jos kohtaat uuden ongelman integraatiota käyttäessäsi, ota meihin yhteyttä ja sisällytä seuraavat tiedot ilmoitukseesi:

• Outlookin ja Todoist-sovelluksen versionumerot
  • Kuvakaappaukset kaikista virheistä tai varoitusviesteistä
  • Muut vianmääritystoimet, joita olet kokeillut ongelman ratkaisemiseksi

Dermot, Omar, Stacey tai joku muu 14 tiimijäsenistämme auttaa sinua saamaan Outlook-apuohjelman toimimaan taas.