Puuttuvien Todoist-ilmoitusten vianetsintä

Onko sinulla ongelmia ilmoitusten kanssa? Lisäsitkö tehtävääsi muistutuksen, mutta se ei näy laitteessasi?

Jos et saa ilmoituksia Todoistilta, seuraa näitä vianetsintävaiheita, niin ilmoituksesi tulevat näkyviin jälleen.

Käynnistä sekä Todoist että laitteesi uudelleen

1. Kirjaudu ulos Todoistista laitteellasi. Kirjaudu sitten takaisin sisään.
  2. Sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.

Päivitä Todoist uusimpaan versioon

Versiopäivitykset voivat sisältää korjauksia ja parannuksia Todoist-ominaisuuksiin, kuten ilmoituksiin.

Opi päivittämään Todoist uusimpaan versioon laitteen tai alustan mukaan.

Pidä Todoist auki

Jos käytät Todoistia verkkoselaimessa, varmista, että se on auki vähintään yhdessä selaimen välilehdessä.

macOS: Nollaa ilmoitukset

Jos et saa ilmoituksia macOS-sovellusta käyttäessäsi, voit nollata ilmoitusasetukset oletusasetuksiin seuraavasti:

1. Tarkista, että Todoist-sovellus on uusimmassa versiossa.
  2. Avaa Järjestelmäasetukset.
  3. Valitse sivuvalikosta Ilmoitukset.
  4. Vieritä alas ja etsi Todoist.
  5. Klikkaa Todoistia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Palauta ilmoitukset... Tämä nollaa Todoist-ilmoitukset oletusasetuksiin.

Poista sovellusten esto-ohjelmat ja Älä häiritse -tila käytöstä

Jos käytät sovellusten esto- ja puhdistustyökaluja, sinun on ensin poistettava ne käytöstä.

Jos laitteessasi on Älä häiritse -tila ja haluat saada Todoist-ilmoituksia, kun se on päällä, noudata laitettasi ja alustaasi koskevia ohjeita:

Noudata Applen ohjeita poistaaksesi Keskity-tilan käytöstä macOS:ssä.

Poista akun optimointi käytöstä

Noudata Applen ohjeita sammuttaaksesi alhaisen virran tilan.

Tarkista, ovatko Todoist-ilmoitukset käytössä laitteessasi

Jokaisella selaimella on omat vaiheensa verkkoilmoitusten käyttöönottamiseksi. Klikkaa käyttämääsi selainta nähdäksesi uusimmat ohjeet:

Pikavinkki

Varmista, että olet myös ottanut ilmoitukset käyttöön käyttöjärjestelmäsi asetuksista.

Lähetä sitten testii-lmoitus:

1. Avaa Todoist selaimessasi tai työpöytäsovelluksessa.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset. Näet useita vaihtoehtoja sivulla.
  4. Klikkaa Muistutukset.
  5. Klikkaa joko Testaa verkkosovelluksella tai Testaa mobiililaitteella lähettääksesi testi-ilmoituksen vastaavaan laitteeseesi.

Varmista, että muistutus on määritetty oikein

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Muistutukset-välilehteä.
  4. Ota yksi tai useampi ilmoitustyyppi käyttöön saadaksesi:
    • Työpöytäilmoitukset saadaksesi ilmoitukset pöytätietokoneeseen.
    • Mobiili-ilmoitukset saadaksesi ilmoitukset mobiililaitteeseen.
    • Sähköpostit muistutuksen vastaanottamiseksi sähköpostiosoitteeseen, joka on lisätty kohdassa Asetukset → Tili.

Pikavinkki

Jos haluat saada ilmoituksen kaikista tehtävistä, joilla on eräaika, vieritä Muistutukset-välilehden Automaattiset muistutukset -osioon. Valitse sitten, milloin Todoist lähettää automaattisen muistutuksen.

Hanki lisää apua

Jos et edelleenkään saa Todoist-ilmoituksia laitteellesi, ota meihin yhteyttä ja lähetä kuvakaappaukset asetuksista, laitetiedoista, kokeilemistasi vianetsintävaiheista ja muista Todoist-asetuksistasi olevista tiedoista.