Todoistin Windows-sovelluksen kirjautumisongelmien vianmääritys

Jos kirjaudut sisään Todoistin Windows-sovellukseen, eikä selain ohjaa sinua takaisin sovellukseen kirjautumistietojesi syöttämisen jälkeen, yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Vaihe 1: Käytä Todoistin uusinta versiota

1. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Todoist-kuvaketta.
  2. Valitse Sulje Todoist. Uusi versio asennetaan automaattisesti, kun sovellus suljetaan.

Vaihe 2: Tarkista, ovatko ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaukset sallittuja

Koska näiden asetusten sijainti muuttuu usein, tarkista selaimen ohjesivulta viimeisimmät vaiheet ponnahdusikkunoiden käyttöönottamiseksi:

Vaihe 3: Vaihda oletusselain

Vaihda oletusselain väliaikaisesti nähdäksesi, onko selaimessa jokin selainkohtainen ongelma.

Lue Windows-tukiartikkeli vaihtaaksesi oletusselaimen.

Vaihe 4: Poista sovellus ja välimuisti

1. Poista Todoist-sovellus.
  2. Paina Windows + R.
  3. Kirjoita %APPDATA%/Todoist. Tämä avaa Todoist-sovelluskansion.
  4. Poista kansion sisältö.
  5. Asenna Todoist-sovellus uudelleen.

Hanki lisää apua

Jos sinulla on edelleen ongelmia Todoistin Windows-sovellukseen kirjautumisessa, ota meihin yhteyttä. Jaa viestissäsi kuvakaappauksia Todoist-asetuksista, sovelluksen versionumerosta ja vianetsintävaiheista, joita olet kokeillut.

Löydät sovelluksen versionumeron klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella ilmaisinalueella olevaa Todoist-kuvaketta. Versionumero on Näytä muutosloki -kohdan vieressä.