Äänikommentin tallentaminen Todoist-tehtävässä

• Pro
  • Business
  • Beginner

• Verkkoversio

Äänikommenttien avulla voit nopeasti tallentaa tietoja tehtävistä ja projekteista, mikä säästää paljon aikaa.

Varoitus

Äänikommenttien tallentamista ei tueta Todoistin macOS-sovelluksessa. Käytä verkkosovellusta, Windows- tai mobiilisovelluksia äänikommentin tallentamiseen.

Äänikommentin lisääminen tehtävään

1. Vie hiiri tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta.
  2. Klikkaa mikrofonikuvaketta.
  3. Klikkaa Tallenna tallentaaksesi äänikommentin. Kun olet valmis, klikkaa Lopeta.

Tallenna kommenttisi uudelleen klikkaamalla Uusintaotto.

4. Klikkaa Liitä liittääksesi sen kommenttiin.
  5. Tallenna muutokset klikkaamalla Kommentoi.

Äänikommentin lisääminen projektiin

1. Avaa projekti, johon haluat lisätä äänikommentin, ja klikkaa puhekuplakuvaketta.
  2. Klikkaa mikrofonikuvaketta.
  3. Klikkaa Tallenna tallentaaksesi äänikommentin. Kun olet valmis, klikkaa Lopeta.

Tallenna kommenttisi uudelleen klikkaamalla Uusintaotto.

4. Klikkaa Liitä liittääksesi sen kommenttiin.
  5. Tallenna muutokset klikkaamalla Kommentoi.