Todoist Business -suunnitelman hallinnoiminen

• Business

• Verkkoversio

Jos haluat päivittää Todoist Business -suunnitelman laskutusjaksoa, laskutustietoja tai ladata laskusi, toimi seuraavasti:

Varoitus

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit hallita laskutustietoja.

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa tiimiä sivupalkissa.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset.
  4. Klikkaa tiimisi nimen alla vasemmasta sivupalkista Laskutus.
  5. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.
    1. Voit päivittää laskutusjaksosi klikkaamalla Päivitä suunnitelma.
    2. Päivitä nimesi, osoitteesi tai ALV-tunnuksesi klikkaamalla Päivitä-painiketta Laskutustiedot-kohdan alta.
    3. Päivitä luottokorttitietosi klikkaamalla kynäkuvaketta nykyisten luottokorttitietojesi oikealla puolella.
    4. Lataa lasku klikkaamalla tarvitsemaasi laskua Laskuhistoria-kohdan alta.

UKK

Valitettavasti tätä ei tueta. Laskut lähetetään vain Business-tiimisi ylläpitäjälle.

Business-suunnitelmasi peruutetaan ja tiimisi palautetaan Beginner-suunnitelmaan. Mitään tietojasi ei menetetä, mutta menetät pääsyn Business-ominaisuuksiin. Lisätietoja.

Aktiivisen tilauksen laskutusvaluuttaa ei voi muuttaa. Sinun on ensin peruutettava nykyinen Business-tilauksesi ja sitten rekisteröitävä uusi tilaus.