Pro-suunnitelman laskutuksen hallinnoiminen

• Pro

Laskutustietojen päivittäminen

On tärkeää pitää laskutustietosi ajan tasalla, jotta tilauksesi pysyy aktiivisena. Se, miten päivität laskutustietosi, riippuu siitä, mitä alustaa käytit tilausta määritettäessä:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tilaus-välilehti.
  4. Klikkaa Siirry laskutukseen.
  5. Klikkaa Laskutustiedot-osiossa Päivitä tiedot.
  6. Päivitä tietosi.
  7. Klikkaa Tallenna.

Voit muuttaa laskutustietojasi App Storen kautta seuraamalla Applen ohjeita.

Voit muuttaa laskutustietojasi Google Play Kaupan kautta seuraamalla Googlen ohjeita.

Korttitietojen päivittäminen

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Avaa Tilaus-välilehti.
  4. Klikkaa Siirry laskutukseen.
  5. Klikkaa Maksutapa-osiossa Lisää maksutapa.
  6. Kirjoita uuden kortin tiedot.
  7. Valitse, haluatko käyttää tätä korttia oletusmaksutapana.
  8. Klikkaa Lisää.

Voit päivittää korttitietosi App Storen kautta noudattamalla Applen ohjeita.

Voit päivittää Google Play Kaupan korttitietoja seuraamalla Googlen ohjeita.

Laskutusjakson muuttaminen

Pro-suunnitelma voidaan maksaa kuukausittain tai vuosittain, ja voit muuttaa laskutusjaksoasi milloin tahansa.

Laskutusjakson muuttaminen (sekä muutoksen seuraukset) riippuu kuitenkin siitä, oletko päivittänyt Todoist-verkkosivuston vai kolmannen osapuolen myymälän kautta.

Jos päivitit Pro-suunnitelmaan luotto- tai maksukortilla verkkosivustomme kautta, voit muuttaa laskutusjaksoa seuraavasti:

1. Klikkaa profiilikuvaasi vasemassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Tilaus-välilehti.
  4. Klikkaa Siirry laskutukseen.
  5. Klikkaa oikealta Päivitä suunnitelma.
  6. Valitse uusi laskutusjakso, kuukausittainen tai vuosittainen.
  7. Klikkaa Valitse.
  8. Klikkaa Jatka tallentaaksesi muutokset.

Vaihtaminen kuukausittaisesta vuosittaiseen

Kun muutat laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen, asetat uuden laskutusjakson, joka alkaa siitä päivästä.

Suunnitelmasi uusiutuu automaattisesti yhden vuoden kuluttua muutoksen tekemisestä. Jos edellisestä kuukausitilauksestasi on jäljellä käyttämätöntä aikaa, loput vähennetään tulevasta laskustasi vuosittaiselle tilauksellesi.

• Esimerkiksi: Jos olet määrittänyt kuukausittaisen Pro-tilauksen 20. huhtikuuta 2022 ja siirryt vuosittaiseen 16. toukokuuta 2022, uusi laskutusjakso alkaa 16. toukokuuta. Uusimispäivämääräksi vahvistetaan siksi 16. toukokuuta 2023. Kuukausittaisen tilauksen jäljellä olevien neljän päivän arvo vähennetään seuraavasta laskustasi.

Vaihtaminen vuosittaisesta kuukausittaiseen

Kun muutat laskutusjaksosi vuosittaisesta kuukausittaiseen, suunnitelmasi uusiutuu automaattisesti yhden kuukauden kuluttua muutoksen tekemisestä.

Edellisen vuositilauksen jäljellä oleva aika muunnetaan tililuotoksi, jota käytetään tulevien kuukausimaksujen kattamiseen osittain tai kokonaan, kunnes saldosi on käytetty loppuun.

• Esimerkiksi: Jos olet määrittänyt vuosittaisen Pro-tilauksen 20. huhtikuuta 2022 ja muutat kuukausittaiseksi 20. heinäkuuta 2022, uusi laskutusjakso alkaa 20. heinäkuuta 2022. Uusimispäiväksi on asetettu 20. elokuuta 2022. Vuosittaisen tilauksesi jäljellä olevat 9 kuukautta muutetaan tililuottoksi, jota käytetään automaattisesti tulevien kuukausilaskujen maksamiseen, kunnes saldosi on käytetty loppuun.

Voit muuttaa laskutusjaksoa App Storesta noudattamalla Applen ohjeita. Jos olet tilannut App Storen tai Mac App Storen kautta ja muuttanut laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen tai päinvastoin, muutos otetaan käyttöön vasta, kun nykyinen jakso päättyy.

• Esimerkiksi: Jos sinulla on vuositilaus ja muutat laskutuksesi kuukausittaiseen, kun tilauksessasi on vielä jäljellä 6 kuukautta, säilytät vuositilauksen, kunnes se vanhenee. Kun tilauksesi loppuu, uusi kuukausittainen laskutusjakso alkaa.

Jos haluat muuttaa laskutusjaksosi kuukausittaisesta vuosittaiseen tai päinvastoin, voit peruuttaa nykyisen tilauksesi Google Play Kaupan kautta. Kun olet tehnyt tämän, voit tilata tilauksen valitsemalla uuden laskutusjakson.

Koska Google Play Kaupan kautta ostettujen tilausten laskutusjaksoa ei voida muuttaa, sillä ei ole vaikutusta nykyiseen laskutusjaksoon. Sinun on tilattava uudelleen aloittaaksesi uuden laskutusjakson.

UKK

Jos sinulla on vuositilaus, sinulla on oikeus hyvitykseen 30 päivän kuluessa ostosta tai uusimisesta. Löydät ohjeet hyvityspyynnöstä täältä.

Jos haluat vaihtaa maksutapaasi, peruuta nykyinen tilauksesi ja tilaa uudelleen Todoist Pro -suunnitelma käyttämällä haluamaasi maksutapaa.

Huomautus

Huomaa, että jos tilaat App Storesta tai Google Playsta, tilausmaksu vähennetään heti, vaikka sinulla olisi vielä jäljellä Todoist Pro -aikaa tililläsi (se lisätään uudelleen, kun maksettu suunnitelmasi vanhenee).

Valitettavasti maksujärjestelmän rajoituksen vuoksi et voi poistaa korttitietojasi ennen kuin lisäät uuden kortin laskutussivulle. Ota yhteyttä ja pyydä kortin poistamista tililtäsi.