Ihmisten kutsuminen tai poistaminen Todoist-tiimistäsi

• Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Tiimirooli

• Ylläpitäjä

Ihmisten kutsuminen Todoist-tiimiisi

Ennen kuin aloitat, tarkista, oletko tiimin ylläpitäjä. Sen jälkeen voit tutustua ohjeisiin siitä, miten Todoist-tiimiin kutsutaan uusia ihmisiä:

Kutsu sähköpostitse

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi sivupalkista tiimi, johon haluat lisätä käyttäjiä. Klikkaa tiimin nimen alta Jäsenet.
  5. Klikkaa Kutsu sähköpostilla.
  6. Syötä kutsuttavien sähköpostiosoitteet ja klikkaa Lähetä kutsut.

Ihmisten kutsuminen kutsulinkillä

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi sivupalkista tiimi, johon haluat lisätä käyttäjiä. Klikkaa tiimin nimen alta Jäsenet.
  5. Varmista, että Ota kutsulinkki käyttöön on päällä.
  6. Klikkaa Kopioi linkki.

Voit sitten lähettää kutsulinkin kaikille, jotka haluat tiimiisi. Kun he klikkaavat linkkiä, he voivat liittyä Todoist-tiimiisi.

Ihmisten poistaminen Todoist-tiimistäsi

Varmista, että Todoist-tiimissäsi on vain oleelliset ihmiset. Tarkista ensin, oletko tiimin ylläpitäjä. Sen jälkeen voit tutustua ohjeisiin siitä, miten Todoist-tiimiin kutsutaan uusia ihmisiä:

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi sivupalkista tiimi, josta haluat poistaa ihmisiä. Napsauta Jäsenet tiimin nimen alla.
  5. Etsi poistettava ja klikkaa nykyistä rooliaan hänen nimensä oikealla puolella.
  6. Valitse Poista tiimistä.

Ihmisen korvaaminen Todoist-tiimissäsi

Jos haluat korvata tiimin jäsenen uudella, poista hänet Todoist-tiimistäsi ja kutsu uusi henkilö Todoist-tilin sähköpostiosoitteella.

Laskutuksen muutokset

Jos päätät poistaa jonkun Todoist-tiimistäsi tai haluat korvata olemassa olevan tiimin jäsenen uudella, tarkistamme automaattisesti, onko hänen tilauksessa vielä jäljellä aikaa. Muunnamme sitten arvon Todoist-tiimisi tilin saldoksi.

Tällä saldolla katetaan seuraava laskusi osittain tai kokonaan. Mikään tilauksen jäljellä olevasta ajasta ei mene hukkaan.

Saat laskun muutoksesta kuukauden kuluessa poistosta.

Huomionarvoista

• Kun ylläpitäjä poistaa jonkun tiimistä, hän voi valita, poistaako hän poistettavan kaikista jaetuista projekteista vai antaako hänen jatkaa projektien jakamista.
  • Tiimin jäsenten tai vieraiden lisäämien tehtäviä tai tehtävien kommentteja ei poisteta, vaikka niiden luoja poistettaisiin. Jos esimerkiksi päätät poistaa henkilön kaikista jaetuista projekteista, kaikki hänelle delegoidut tehtävät muuttuvat delegoimattomiksi.
  • Kun korvaat tiimin jäsenen uudella, sinun ei tarvitse muuttaa edellisen tiimin jäsenen sähköpostiosoitetta manuaalisesti. Todoist-tilejä ei ole tarkoitettu jaettavaksi useamman henkilön kesken, sillä ne sisältävät sekä henkilökohtaisia että työtehtäviä.

Pyydä apua

Jos sinulla on vaikeuksia kutsua, poistaa tai korvata ihmisiä Todoist-tiimissä, ota meihin yhteyttä.