Johdatus kommentteihin ja tiedostolatauksiin

• Beginner
  • Pro
  • Business

Älä tuhlaa aikaasi tietojen etsimiseen, joita tarvitset asioiden hoitamiseen. Tehtävä- projektikommentteilla voit lisätä merkintöjä, ladata tiedostoja ja jopa keskustella yksityiskohdista kollegoidesi kanssa. Kaikki pysyy siististi järjestyksessä tehtävien ja projektien sisällä, jotta saisit keskittyä oikeaan työhön.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen tehtäviin

Huomautus

Kommentit on aina listattu kronologisesti. Et voi muuttaa niiden järjestystä manuaalisesti.

1. Siirrä hiiren osoitin tehtävän päälle ja klikkaa puhekuplakuvaketta, joka näkyy tehtävän nimen oikealla puolella.
  2. Kirjoita kommentti kommenttikenttään.
  3. Klikkaa jotakin seuraavista:
    • Paperiliitinkuvake: liitä tiedosto. Katso kaikki tuetut tiedostotyypit.
    • Mikrofonikuvake: tallenna äänikommentti.
    • Emoji-kuvake: lisää emoji.
  4. Merkitse joku ilmoittaaksesi kommentistasi tarvittaessa.
  5. Tallenna klikkaamalla Kommentoi.

Kommenttien ja tiedostojen lisääminen projekteihin

Projektikommentit liitetään koko projektiin eikä yksittäiseen tehtävään. Ne pitävät korkean tason projektin tiedot tai tiedostot järjestettyinä ja yhdessä paikassa. Jos työskentelet jaetuissa projekteissa, projektikommentit ovat käteviä pitämään kaikki samalla sivulla.

1. Klikkaa projekti sivupalkissa.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kommenttikuvaketta.
  3. Kirjoita kommenttisi tai klikkaa paperiliitinkuvaketta liittääksesi tiedoston.
  4. Tallenna klikkaamalla Kommentoi.

Kommentista ilmoittaminen muille

Toisinaan kirjoitat kommentin ja haluat varmistaa, että tiimijäsenesi näkevät sen. Ilmoita heille siitä asianmukaisesti.

Huomautus

Jos haluat ilmoittaa jollekulle kommentista henkilökohtaisessa projektissa, sinun on ensin jaettava projekti hänen kanssaan. Jos haluat ilmoittaa jollekulle tiimiprojektissa, varmista, että henkilö on osa tiimiäsi.

Jos haluat merkitä jonkun jäsenen kommenttiisi, toimi näin:
  1. Aloita uusi tehtävä- tai projektikommentti jaetussa projektissa.
  2. Jos haluat merkitä toisen jäsenen suoraan:
    • Kirjoita @ kommenttikenttään ja tämän jälkeen nimi.
    • Näet luettelon nimistä, jotka vastaavat kirjoittamaasi. Kun näet jäsenen, jonka haluat merkitä, klikkaa hänen nimeään.
  3. Jos haluat vain ilmoittaa muille merkitsemättä heitä suoraan, toimi seuraavasti:
    • Klikkaa Ilmoita-kohdan vieressä olevaa kenttää.
    • Valitse jäsenet, joille haluat ilmoittaa klikkaamalla hänen nimeään (tai klikkaa Kaikki, jos haluat ilmoittaa kaikille projektin jäsenille).
  4. Kun lähetät kommentin, valitut jäsenet saavat kommentin ilmoituksiinsa.

Tiedostotyypit

Tässä ovat Todoistissa tuetut tiedostotyypit:

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip