Johdatus varmuuskopiointiin

• Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10

Älä koskaan ole huolissas projektien, tehtävien ja kommenttien menettämistä. Jos olet Pro- tai Business-käyttäjä, Todoist luo automaattisesti varmuuskopiot aktiivisista tehtävistä nykyisistä projekteista, joten voit helposti palauttaa projektin milloin tahansa.

Varoitus

Varmuuskopiot luodaan vasta siitä päivästä, jolloin tilisi päivitetään ilmaisesta tilistä Pro- tai Business-tiliksi.

Sen vuoksi, jos poistat projektin käyttäessäsi Todoistin ilmaista suunnitelmaa ja päivität sen jälkeen Pro- tai Business-suunnitelmaan, et löydä projektia varmuuskopioistasi.

Varmuuskopion lataaminen

Huomautus

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön tilissäsi, sinun on hankittava koodi todennussovelluksesta, jotta voit ladata varmuuskopion.. Lisätietoja.

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Avaa Varmuuskopiot-välilehti.
  4. Klikkaa lataa-painiketta minkä tahansa automaattisen varmuuskopion vierestä. Tämä aloittaa ZIP-tiedoston lataamisen, joka sisältää CSV-tiedostot nykyisistä projekteista sisältäen kaikki aktiiviset tehtävät (suoritetut tehtävät ja arkistoidut projektit eivät sisälly).
  5. Pura ZIP-tiedoston sisältö.

Voit myös klikata + Luo varmuuskopio Varmuuskopiot-välilehden yläosassa luodaksesi manuaalisesti varmuuskopion kaikista aktiivisista projekteistasi.

Varoitus

Varmuuskopiota ladattaessa toistuvan eräpäivän alkamispäivää ei tallenneta varmuuskopioon. Esimerkiksi, jos sinulla on tehtävä, jonka eräpäivä on toistuva joka vuosi alkaen 31. tammikuuta ja viet ja tuot sitten varmuuskopion, tehtävän eräpäivä muuttuu joka vuosi.

Varmuuskopion palauttaminen

1. Luo uusi projekti.
  2. Klikkaa projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Tuo mallista.
  4. Valitse (tai vedä ja pudota) CSV-tiedosto, joka vastaa palautettavaa projektia kansiosta, josta purit ZIP-tiedoston.

Kaikki aktiiviset tehtävät, eräpäivät, kommentit ja tiedostot varmuuskopioidusta projektista lisätään uuteen projektiin.

Kaikki tietosi ovat turvassa Todoistissa. Jos haluat lisätietoja, tutustu tietoturvakäytäntöömme.

UKK

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Varmuuskopiot luodaan vain siitä päivästä lähtien, jolloin tili päivitettiin Pro- tai Business-suunnitelmaan.

Varmuuskopiot voivat sisältää enintään 500 kommenttia tehtävää kohti.

Varmuuskopiot luodaan kerran päivässä sinä päivänä, kun olet kirjautunut Todoistiin ja tehnyt muutoksia.

Kyllä, tilillesi tallennetaan automaattisesti yhteensä 21 varmuuskopiota. Aina kun uusi varmuuskopio luodaan, vanhin varmuuskopio poistetaan automaattisesti.

Jos sinulla on Pro- tai Business-suunnitelma, noudata näitä ohjeita palauttaaksesi tehtävän projektin varmuuskopiosta:

1. Lataa ja avaa varmuuskopio.
  2. Etsi projektin CSV-tiedosto, joka sisältää palautettavan tehtävän.
  3. Luo uusi projekti.
  4. Tuo CSV-tiedosto uuteen projektiin. Siitä tulee alkuperäisen projektin kopio.
  5. Siirrä palautettu tehtävä alkuperäiseen projektiin.
  6. Poista uusi projekti, johon toit CSV-tiedoston.

Jos sinulla on ilmaine nsuunnitelma, poistettua tehtävää ei valitettavasti ole mahdollista palauttaa.