Todoistin asentaminen Linuxiin

• Linux

Kun käytät laitetta, jossa on Linux, Todoist voidaan asentaa useilla tavoilla.

Todoistin asentaminen Snapin avulla

1. Jos et ole vielä asentanut Snapia Linux-laitteeseesi, asenna se Linux-jakeluusi ohjeiden mukaisesti.
  2. Avaa komentorivi.
  3. Syötä tämä komento asentaaksesi Todoist: sudo snap install todoist.
  4. Syötä tämä komento estääksesi snapsien päivitykset suorituksen aikana: sudo snap set core experimental.refresh-app-awareness=true. Ilman tätä komentoa päivitykset voivat häiritä Todoist-sovelluksen toimintaa.
  5. Avaa Todoist.

Todoistin asentaminen AppImagen avulla

1. Avaa AppImageLauncherin uusin julkaisusivu.
  2. Lataa ja asenna järjestelmän arkkitehtuurisi (joko x86_64 tai i386) ja jakelun mukaisen AppImageLauncherin Lite-versio.

Jos Lite-versiossa on ongelmia, asenna vakioversio.

3. Lataa uusin Todoist AppImage.
  4. Avaa komentorivi.
  5. Suorita seuraava komento: ail-cli integrate <polku ladattuun Todoist AppImageen>

Esimerkiksi:

ail-cli integrate ~/Downloads/Todoist-linux-arm64-8.8.1.AppImage

6. Avaa Todoist.

Todoistin päivittäminen uusimpaan versioon AppImagen avulla

1. Lataa uusin Todoistin AppImage.
  2. Siirrä se ~/Applications-hakemistoon ja korvaa vanha Todoistin AppImage.
  3. Avaa Todoist samalla tavalla kuin normaalisti avaisit minkä tahansa muun sovelluksen.

Todoistin poistaminen Snapilla

1. Avaa komentorivi.
  2. Poista Todoist suorittamalla komento sudo snap remove todoist.

Todoistin poistaminen AppImagella

1. Avaa komentorivi.
  2. Voit poistaa Todoist AppImagen asennuksen kahdella tavalla:
    • Poista Todoist suorittamalla komento rm ~/Applications/Todoist-*.AppImage.
    • Poista AppImageLauncher Lite suorittamalla komento ~/Downloads/appimagelauncher-lite-*.AppImage uninstall.