Pyyhkäisytoimintojen muuttaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

iOS- ja Android-sovellusten avulla voit muuttaa pyyhkäisytoimintojasi milloin tahansa päättääksesi, minkä toiminnon haluat suorittaa pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tehtävän päällä. Kun mukautat pyyhkäisytoimintojasi, voit valita, haluatko valita, suorittaa, ajoittaa vai poistaa tehtäväsi yhdellä pyyhkäisyeleellä. Toimi näin:

Pyyhkäisytoimintojen muuttaminen

1. Napauta Selaa oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Yleiset.
  4. Vieritä Pyyhkäisytoiminnot-kohtaan näytön alareunassa.
  5. Valitse, haluatko valita, suorittaa, ajoittaa vai poistaa pyyhkäisemällä tehtävää oikealle tai vasemmalle.

Pikavinkki

Jos käytät Android-sovellusta, voit tarkastella projektiluetteloa milloin tahansa vetämällä sormeasi näytön alareunasta yläreunaan.

UKK

Voit valita pyyhkäisytoiminnoille vain seuraavista vaihtoehdoista: Valitse, Suorita, Ajoita ja Poista.