API-tunnuksen etsiminen

• Verkkoversio

Jos olet määrittämässä integraatiota Todoistille, sinun on ehkä annettava API-tunnus. Näin löydät sen:

1. Kirjaudu Todoistiin verkkosovelluksen kautta osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa vasemmalta Integraatiot.
  5. Valitse Kehittäjä-välilehti.
  6. Klikkaa Kopioi leikepöydälle saadaksesi API-tunnuksesi.

Uuden tunnuksen luominen

Jos sinulla on ongelmia API-tunnuksen kanssa tai jos haluat kirjautua ulos Todoistista kaikilla laitteillasi, klikkaa Luo uusi API-tunnus ja vahvista napsauttamalla OK.

Oman integraation luominen

Jos haluat luoda oman Todoist-integraatiosi, tutustu Todoist API -dokumentaatioon. Jos haluat jakaa integraatiosi Todoist-yhteisön kanssa, lähetä integraatiosi tarkistettavaksi.