Todoist Businessista päivittäminen Pro- tai Beginner-suunnitelmaan

Saatavilla

• Business

Jos haluat alentaa Todoist Businessin Todoist Pro- tai Beginner-suunnitelmaan, sinun on ensin peruutettava Business-tilauksesi. Vain ylläpitäjät voivat peruuttaa Todoist Business -tilin.

Kun siirryt Pro- tai Beginner-suunnitelmaan, menetät kaikki Business-suunnitelmallasi olleet vanhat hinnat (tämä koskee myös pitkäaikaisia käyttäjiä, joilla on vanha hinta, tai voittoa tavoittelematon alennus).

Todoist Business -suunnitelman peruuttaminen

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Etsi vasemmanpuoleisesta valikosta tiimi, jonka suunnitelman haluat peruuttaa.
  4. Klikkaa kyseisen tiimin alta Laskutus.
  5. Klikkaa Peruuta suunnitelma.
  6. Kirjoita, mistä pidit eniten Business-suunnitelmassa.
  7. Klikkaa Peruuta Business-suunnitelma.
  8. Valitse peruutuksen syy ja anna palautetta suunnitelmasi peruuttamisesta.
  9. Klikkaa Peruuta Business-suunnitelma.
  10. Klikkaa Peruuta suunnitelma.
  11. Vahvista klikkaamalla Peruuta suunnitelma.

Varoitus

Jos käytät Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi kirjautumiseen, sinun on ensin lisättävä salasana Todoist-tilillesi siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla Tili.