Jos Todoist ei ole oikea työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen, etkä halua käyttää sitä enää tulevaisuudessa, voit halutessasi poistaa tilisi. Tilin poistaminen poistaa kaikki Todoist-tietosi, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne.

Varoitus

Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liittyviä tietoja.

Tilin poistaminen pysyvästi

Poista tilisi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Jos kirjauduit sisään Google-, Facebook- tai Apple-tunnuksella, lisää ensin Todoist-salasana.
  5. Klikkaa Poista tili.
  6. Kirjoita salasanasi.
  7. Vahvista valitsemalla Poista tili.
  8. Jos olet määrittänyt tilillesi kaksivaiheinen todennuskaksivaiheisen todennuksen, anna kertakäyttöinen pääsykoodi.

Pikavinkki

Jos olet rekisteröitynyt Pro-käyttäjäksi App Storen tai Google Playn kautta, muista peruuttaa Todoist-tilauksesi kyseisessä kaupassa lisäveloitusten välttämiseksi.

UKK

Tilisi poistamiseksi sinun on annettava Todoist-tiliisi linkitetty salasana, ei Google-, Facebook- tai Apple-tiliisi linkitettyä salasanaa. Jos et ole vielä lisännyt salasanaa, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita tai nollaamalla Todoist-salasanasi.

Jos haluat poistaa tilisi, varmista, että olet kirjautunut Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com. Asetukset-valikko löytyy profiilikuvasi alta vasemmasta yläkulmasta.

Ei, pelkkä sovelluksen poistaminen ei poista Todoist-tiliäsi. Varmista tilisi poistaminen noudattamalla yllä olevia ohjeita.