Tilisi poistaminen poistaa kaikki tietosi, mukaan lukien tehtävät, projektit, tunnisteet, suodattimet, kommentit, tiedostot jne. Jos poistat tilisi, et voi palauttaa sitä tai mitään tiliin liittyviä tietoja.

Poista tilisi noudattamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Jos kirjauduit sisään Google-, Facebook- tai Apple-tunnuksella, lisää ensin Todoist-salasana.
  5. Klikkaa Poista tili.
  6. Kirjoita salasanasi.
  7. Vahvista valitsemalla Poista tili.
  8. Jos olet määrittänyt tilillesi kaksivaiheinen todennuskaksivaiheisen todennuksen, anna kertakäyttöinen pääsykoodi.

Pikavinkki

Jos olet rekisteröitynyt Pro-käyttäjäksi App Storen tai Google Playn kautta, muista peruuttaa Todoist-tilauksesi kyseisessä kaupassa lisäveloitusten välttämiseksi.

UKK

Tilisi poistamiseksi sinun on annettava Todoist-tiliisi linkitetty salasana, ei Google-, Facebook- tai Apple-tiliisi linkitettyä salasanaa. Jos et ole vielä lisännyt salasanaa, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita tai nollaamalla Todoist-salasanasi.

Jos haluat poistaa tilisi, varmista, että olet kirjautunut Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com. Asetukset-valikko on käytettävissä profiilikuvasi alla oikeassa yläkulmassa.

Ei, pelkkä sovelluksen poistaminen ei poista Todoist-tiliäsi. Varmista tilisi poistaminen noudattamalla yllä olevia ohjeita.