Tehtävien luominen skannaamalla tekstiä iOS:ssa

• Business
  • Beginner
  • Pro

• iOS

Joskus saatat nähdä artikkelin, kommentin tai kirjan, josta haluat luoda tehtävän.

Onneksi, jos käytät iOS-laitetta, jossa on iOS 15 tai uudempi, voit nyt luoda tehtävän skannatusta tekstistä Applen Live-teksti-ominaisuuden avulla! Toimi näin:

1. Varmista, että Live-teksti on käytössä noudattamalla Applen ohjeita.
  2. Avaa Todoist-sovellus.
  3. Avaa Pikalisäys napauttamalla Pikalisäys-kuvaketta.
  4. Paina Tehtävän nimi -aluetta pitkään.
  5. Napauta näkyviin tulevaa Skannaa teksti -kuvaketta.
  6. Siirrä laitteesi kamera tekstin päälle, josta haluat luoda tehtävän. Teksti lisätään automaattisesti tehtävän nimeksi.
  7. Kun haluamasi teksti on lisätty, napauta Lisää.
  8. Kun olet muokannut tehtävää, napauta Submit_Arrow.svglähetyskuvaketta tallentaaksesi tehtävän.

Huomautus

Tätä ominaisuutta tuetaan vain iPhonessa ja iPadissa, joissa on A12 Bionic tai uudempi ja joissa on iOS 15/iPadOS 15 tai uudempi. Se on:

• iPhone XS ja uudemmat
  • iPad Pro 2020 ja uudemmat
  • iPad Mini (5. sukupolvi)
  • iPad Air 2019 tai uudempi
  • iPad 2020