Rajoitetun projektin luominen Todoistissa

Aina silloin tällöin saatat haluta pitää asiat yksityisinä. Ehkä sinulla on kuukausittainen tapaaminen esimiehesi kanssa tai haluat työskennellä arkaluonteisten tietojen parissa tiimisi kanssa.

Saat itsellesi yksityisyyttä luomalla rajoitetun projektin tiimiisi!

Toimi seuraavasti:

Varoitus

Voit luoda rajoitettuja projekteja vain tiimissä etkä henkilökohtaisissa projekteissa (nämä ovat oletuksena yksityisiä, ja niitä voivat nähdä vain käyttäjät, joiden kanssa olet jakanut ne manuaalisesti).

Rajoitetun projektin luominen

1. Etsi sivupalkista tiimi, johon haluat luoda rajoitetun projektin.
  2. Klikkaa plus-kuvaketta tiimin nimen vieressä.
  3. Valitse Lisää projekti.
  4. Kirjotia projektin nimi ja valitse projektin väri.
  5. Valitse Pääsy-valikosta Rajoitettu.
  6. Luo rajoitettu projekti klikkaamalla Lisää.

Käyttäjän lisääminen rajoitettuun projektiin

Kun olet luonut rajoitetun projektin, lisää henkilö projektiin seuraavasti:

1. Avaa rajoitettu projekti.
  2. Klikkaa projektinäkymän yläreunasta Jaa.
  3. Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa.
  4. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.

Pikavinkki

Tutustu alla oleviin artikkeleihin saadaksesi lisätietoja tiimeistä: