Verkkoselaimen Todoist-evästeiden tyhjentäminen

• Verkkoversio

Jos Todoistissa ilmenee teknisiä ongelmia, ja kirjautumisen ulos ja sisään uudelleen ei ratkaise ongelmaa, tutustu Todoist-evästeiden tyhjentämiseen eri verkkoselaimissa:

Chrome

1. Kopioi ja liitä tämä osoite osoitepalkkiisi: about:preferences#privacy
  2. Klikkaa Sivustoasetukset.
  3. Klikkaa Näytä kaikki sivustoille tallennetut käyttöoikeudet ja data.
  4. Kirjoita oikean yläkulman hakupalkkiin Todoist.
  5. Klikkaa Poista näkyvä data.
  6. Vahvista klikkaamalla Poista.

Firefox

1. Kopioi ja liitä tämä osoite osoitepalkkiisi: about:preferences#privacy
  2. Klikkaa Evästeet ja sivustotiedot -kohdassa Hallitse tietoja....
  3. Kirjoita hakupalkkiin Todoist.
  4. Klikkaa Poista kaikki.

Safari

1. Klikkaa Macin Safari-sovelluksen vasemmasta yläkulmasta Safari.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tietosuoja-välilehteä.
  4. Klikkaa Hallitse verkkosivustojen dataa.
  5. Kirjoita hakupalkkiin Todoist.
  6. Klikkaa Poista kaikki.

Microsoft Edge

1. Kopioi ja liitä tämä osoite osoitepalkkiisi: edge://settings/siteData
  2. Kirjoita hakupalkkiin Todoist.
  3. Klikkaa Poista kaikki näytetyt.

Opera

1. Kopioi ja liitä tämä osoite osoitepalkkiisi: opera://settings/privacy
  2. Klikkaa Tietosuoja ja turvallisuus -osiossa Evästeet ja muut sivuston tiedot.
  3. Klikkaa Katso kaikki sivuston tiedot ja käyttöoikeudet.
  4. Kirjoita hakupalkkiin Todoist.
  5. Klikkaa Poista näytetyt tiedot.