Väriteemojen vaihtaminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Personoi Todoistisi ulkonäköä ja tunnelmaa valitsemalla sinulle parhaiten sopiva väriteema. Valitse yksi useista Free- ja Pro-vaihtoehdoista:

Ilmaiset teemat

Todoist, Tumma, Kuukivi ja Mandariini.

Pro-teemat

Lehtikaali, Mustikka, Laventeli ja Vadelma.

Näin voit valita teemasi:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Teema.
  4. Valitse haluamasi teema.
  5. Valinnainen: Kytke Synkronoi teema -asetus pois päältä, jos haluat käyttää eri teemoja eri laitteissasi tai päälle käyttääksesi valittua teemaa kaikissa laitteissasi.
  6. Valinnainen: Voit asettaa Todoistin vaihtamaan automaattisesti tummaan teemaan aina, kun laitteesi käyttää tummaa tilaa. Kytke Automaattinen tumma teema päälle.

Pikavinkki

Kun olet saavuttanut Karman Valaistunut-tason, saat käyttöösi mysteeriteeman.

UKK

Ei. Vaikka täysin musta teema säästäisi akkua nykyiseen tummaan teemaamme verrattuna, emme pidä eroa virrankulutuksessa tarpeeksi merkittävänä (0,3 % mW). Lisäksi ilman täydellistä uudelleensuunnittelua mustan teeman tukeminen vaikeuttaisi visuaalisten hierarkioiden ja syvyyden erottamista.