Tehtävien lisääminen iPadin pikamuistiinpanoihin

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

Varoitus

Voit käyttää tätä ominaisuutta vain iPadissa, jossa on iPadOS 15 tai uudempi. Tämä ei ole käytettävissä macOS- tai iOS-laitteissa.

Jos haluat tehdä muistiinpanoja, voit linkittää johonkin Todoist-tehtävääsi muistiinpanossa.

Hyvä uutinen on, jos olet asentanut Todoistin iPadiin, voit linkittää Todoist-tehtäviin pikamuistiinpanoihin!

1. Avaa Todoist iPadillasi ja siirry projektiin, jossa on tehtävä, jonka haluat lisätä pikamuistiinpanoon.
  2. Avaa Pikamuistiinpano pyyhkäisemällä ylös näytön oikeasta alakulmasta.
  3. Lisää haluamasi teksti muistiinpanoosi.
  4. Kun Todoist on auki taustalla, napauta tehtävää, jonka haluat lisätä muistiinpanoosi.
  5. Valitse Lisää linkki +. Linkki tehtävääsi on nyt lisätty muistiinpanoosi.