Tiedostojen ja linkkien lisääminen Todoistiin mobiililaitteella

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Alustat

• iOS
  • Android

Halusitpa lisätä kuvan, tiedoston tai linkin Todoistiin, voit tehdä sen avaamatta edes sovellusta. Toimi näin:

Tiedoston lataaminen Todoistiin

Tiedoston lataaminen Todoistiin:

1. Avaa kuva tai tiedosto, jonka haluat ladata Todoistiin.
  2. Napauta jakokuvaketta.
  3. Valitse jakoikkunasta Todoist.
  4. Anna tehtävälle nimi. Määritä eräpäivä tai lisää se tarvittaessa projektiin.
  5. Napauta lähetyskuvaketta tallentaaksesi tehtäväsi.

Linkin lisääminen Todoistiin

1. Avaa linkki selaimessa.
  2. Napauta osoitepalkin alla olevaa jakokuvaketta.
  3. Valitse jakoikkunasta Todoist.
  4. Kirjoita tehtävän nimi. Määritä eräpäivä tai lisää se tarvittaessa projektiin.
  5. Napauta lähetyskuvaketta tallentaaksesi tehtäväsi.

Huomautus

Jos Todoist-kuvake puuttuu Jako-valikosta, käynnistä laite uudelleen ja jaa tiedosto tai linkki uudelleen.