Todoist-widgetin lisääminen Androidin aloitusnäytölle

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Todoist-widgetit antavat sinulle helpon pääsyn tehtäväluetteloosi aloitusnäytöltä, mikä säästää aikaa ja pitää sinut ajan tasalla asioista. On olemassa kolmen tyyppisiä widgettejä, jotka voit sijoittaa mihin tahansa aloitusnäytössä:

• Lisää tehtävä -pikakuvake: Lisää tehtävä avaamalla Pikalisäys.
  • Tehtäväluettelo-widgetti: Ohjaa Todoistia suoraan aloitusnäytöstäsi (katso alla).
  • Tuottavuus-widgetti: Saat yleiskatsauksen tämänhetkisistä tuottavuustilastoistasi, kuten kuinka lähellä olet päivä- tai viikkotavoitteidesi saavuttamista, sekä nykyisestä Karma-pisteestäsi.

Huomautus

Viikoittaiset tavoitteet ja trendit ovat tällä hetkellä saatavilla vain Pro- ja Business-suunnitelmissa.

Todoist-widgetin lisääminen

• Kosketa pitkään aloitusnäytön tyhjää aluetta.
  • Valitse Widgetit.
  • Etsi Todoist.
  • Napauta Todoist nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista widgeteistä.
  • Kosketa pitkään yhtä widgeteistä.
  • Vedä ja pudota se aloitusnäytöllesi.

Tehtäväluettelo-widgetin määrittäminen

Todoistin Tehtäväluettelo-widgetin valitseminen avaa widgetin asetukset, jossa voit mukauttaa widgettiä. Kun valitset vaihtoehdon, esikatselu ilmestyy näytön yläosaan.

• Valitse näkymä: Valitse minkä projektin, tunnisteen tai suodattimen näet widgetissä. Voit muuttaa tämän myöhemmin.
  • Teema: Valitse widgetille mukautettu teema. Klassisesta Todoist-punaisesta ja valkoisesta tummaan teemaan. Tämä valinta vaikuttaa vain widget-teemaan.
  • Fonttikoko: Valitse normaali koko (sellaisena kuin se näkyy sovelluksessa) tai pieni koko, jos haluat nähdä lisää tehtäviä.
  • Läpinäkyvyys: Aseta widgetin läpinäkyvyys. 0 on täysin läpinäkyvä, 100 on läpinäkymätön.
  • Kompakti tila: Valitse kompakti tila nähdäksesi enemmän tehtäviä kerralla. Näet edelleen päivämäärät ja prioriteetit (värinä tehtävän vasemmalla puolella), mutta et näe koko pyöreää Suorita-painiketta. Napauta vain tehtävää avataksesi tehtävänäkymän nähdäksesi kaikki yksityiskohdat ja suorittaaksesi tehtävän.
  • Näytä Todoist-kuvake: Valitse tämä, jos haluat näyttää Todoist-kuvakkeen widgetin työkalurivillä. Kun napautat sovelluskuvaketta, se vie sinut suoraan Todoistiin.
  • Käytä esiasetettua tyyliä: Valitse esiasetetuista tyyleistä, kuten läpinäkyvä tumma tai kompakti.

Tallenna muutokset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.image.png

Tuottavuus-widgetin määrittäminen

Widgetin asetusnäyttö tulee näkyviin heti, kun olet lisännyt Tuottavuus-widgetin.

Voit myös muokata widgettiäsi milloin tahansa myöhemmin napauttamalla rataskuvaketta oikeassa alakulmassa.

• Teema: Valitse widgetille mukautettu väriteema. Voit helposti muuttaa sitä vastaamaan mielialaasi tai näytön taustakuvaa. Valittua teemaa käytetään vain itse widgetissä.
  • Läpinäkymättömyys: Aseta widgetin läpinäkyvyys: 0 on täysin läpinäkyvä, 100 on läpinäkymätön.
  • Widgetin napautus: Valitse, haluatko avata Tuottavuus- vai kotinäkymän napauttamalla.
  • Tuottavuusasetukset: Olitpa sitten kunnianhimoisempi tai haluat hidastaa vauhtia, muokkaa tuottavuustavoitteitasi tarvittaessa.
  • Voit muuttaa widgetin kokoa koskettamalla sitä pitkään. Vedä sitten vasemmassa ja oikeassa reunassa olevia kahvoja tehdäksesi widgetistä leveämmän tai kapeamman.widgets-android-productivity-help-center.png

Tehtäväluettelo-widgetin käyttäminen ja muuttaminen

Widgetin aktivoinnin jälkeen voit käyttää sitä ja muuttaa sen asetuksia seuraavasti:

• Voit avata tehtävänäkymän ja muokata tehtävää tavalliseen tapaan napauttamalla tehtävää.
  • Suorita tehtävä napauttamalla tehtävän vasemmalla puolella olevaa ympyrää (ei käytettävissä kompaktissa tilassa).
  • Voit vaihtaa toiseen projekti-, tunniste - tai suodatinnäkymään napauttamalla widgetin vasemmassa yläkulmassa olevaa alanuolikuvaketta.
  • Lisää tehtävä napauttamalla +-painiketta oikeassa yläkulmassa.
  • Voit avata widgetin asetukset napauttamalla rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  • Siirry Todoist-sovellukseen napauttamalla Todoist-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  • Voit muuttaa widgetin kokoa koskettamalla widgetiä pitkään. Vedä sitten reunojen kahvat haluamaasi kokoon.widgets-android-task-list-help-center.png

Widgetin teeman vaihtaminen

• Jos laitteesi taustakuva on tumma, aseta widgetin teemaksiTumma teema. Aseta sitten Läpinäkymättömyys-arvoksi 0 %.
  • Jos laitteesi taustakuva on vaalea, aseta widgetin teemaksiNeutraali. Aseta sitten Läpinäkymättömyys-arvoksi 50 % tai korkeampi.
  • Todoistin widgetti ei tue automaattisesti tummuvaa teemaa Android-laitteissa.

UKK

Tarkista, onko Karma käytössä tilissäsi. Siirry sovelluksen asetuksiin ja valitse Tuottavuus. Varmista, että Karman vieressä oleva valintaruutu on valittuna. Huomaa myös, että jos sinulla ei ole Internet-yhteyttä ja olet tyhjentänyt sovelluksen välimuistin, Karmaa ei voida ladata.

Joidenkin laitteiden automaattinen virransäästö voi vaikuttaa tähän. Voit korjata tämän seuraavasti:

1. Avaa laitteesi Asetukset.
  2. Avaa Sovellukset.
  3. Vieritä alas ja etsi Todoist.
  4. Napauta Akku ja valitse Optimoitu akun käyttö.
  5. Napauta takaisin tallentaaksesi muutoksen.