Todoist-kalenterisyötteen lisääminen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Todoist-kalenterisyöte määrittää yksisuuntaisen synkronoinnin Todoistista mihin tahansa kalenterisovellukseen, joka tukee kalenterisyötetilauksia. Näet kaikki ajoitetut Todoist-tehtäväsi suosikkikalenterisovelluksessasi.

Yksisuuntaisessa synkronoinnissa Todoistissa tehdyt muutokset näkyvät kalenterissa, mutta kalenteriin tehdyt muutokset eivät synkronoidu Todoistiin.

Kun Todoist-kalenterisyöte lisätään kalenteriin:

• Tehtävät henkilökohtaisissa projekteissa tai jaetuissa projekteissa, joissa olet yhteistyökumppani, näkyvät.
  • Tehtävät, joilla on eräpäivä, näkyvät koko päivän tapahtumina.
  • Tehtävät, joissa on eräpäivä ja eräaika, näkyvät tunnin mittaisina tapahtumina.
  • Tehtävät, joilla on eräpäivä ja tehtäväkesto, näkyvät tapahtumina, joiden kesto on sama.

Tilin kalenterisyötteen lisääminen

Tilin kalenterisyöte synkronoi kaikkien projektien tehtävät, joilla on eräpäivä ja/tai kellonaika. Uusi "Todoist"-kalenteri luodaan valitsemassasi kalenterisovelluksessa. Määritä se seuraavasti:

1. Klikkaa profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse Integrations.
  3. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Applen Kalenteri-sovellus.
  3. Klikkaaa yläreunassa Tiedosto.
  4. Valitse Uusi kalenteritilaus...
  5. Liitä aiemmin kopioimasi iCal-syöte.
  6. Valitse Automaattinen päivitystaajuus.
  7. Valitse OK.
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Outlook-kalenteri.
  3. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Muut kalenterit.
  4. Valitse Lisää kalenteri.
  5. Klikkaa Internetistä...
  6. Liitä iCal-URL-osoite.
  7. Klikkaa OK.
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Google Kalenteri.
  3. Klikkaa vasemmalla Omat kalenterit -kohdan alla olevaa +-kuvaketta.
  4. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri noudattamalla ohjeita.

Projektin kalenterisyötteen lisääminen

Projektin kalenterisyöte luo yksisuuntaisen synkronoinnin tietyn Todoist-projektin ja kalenterisi välille.

Uuden projektin yhdistämisen yhteydessä luodaan uusi kalenteri. Jaa projektin kalenterisyötteet työtovereiden, asiakkaiden, perheenjäsenten tai ystävien kanssa.

Määritä se seuraavasti:

1. Avaa projekti, jota haluat tarkastella kalenterissasi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse Projektin kalenterisyöte.
  4. Noudata vaiheita sen mukaan, mitä kalenterisovellusta haluat käyttää:
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Applen Kalenteri-sovellus.
  3. Klikkaaa yläreunassa Tiedosto.
  4. Valitse Uusi kalenteritilaus...
  5. Liitä aiemmin kopioimasi iCal-syöte.
  6. Valitse Automaattinen päivitystaajuus.
  7. Valitse OK.
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Outlook-kalenteri.
  3. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella Muut kalenterit.
  4. Valitse Lisää kalenteri.
  5. Klikkaa Internetistä...
  6. Liitä iCal-URL-osoite.
  7. Klikkaa OK.
  1. Klikkaa kalenterin syötteen URL-osoitteen alapuolelta Kopioi leikepöydälle.
  2. Avaa Google Kalenteri.
  3. Klikkaa vasemmalla Omat kalenterit -kohdan alla olevaa +-kuvaketta.
  4. Valitse URL-osoitteesta ja lisää uusi kalenteri noudattamalla ohjeita.

Kaikkien kalenterisyötteiden poistaminen käytöstä

Jos sinun on poistettava kaikki Todoist-kalenterisyötteet, luo uusi API-tunnus:

1. Kirjaudu sisään Todoistiin osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Integrations.
  4. Valitse Kehittäjä-välilehti.
  5. Klikkaa Luo uusi API-tunnus. Sinut kirjataan ulos kaikista laitteista, joilla on lupa käyttää Todoist-tiliä.

UKK

Kuinka usein syötteesi päivittyy, riippuu käyttämästäsi kalenterisovelluksesta. Jotkut kalenterisovellukset päivittyvät joka viides minuutti, kun taas toiset kalenterisovellukset päivitetään vain kerran päivässä.

Valitettavasti tällä hetkellä on mahdollista päivittää kalenterisyöte manuaalisesti vain, jos käytät Apple Kalenteria: Jos käytät Apple Kalenteria macOS:ssä, paina + r. Jos käytät Apple-kalenteria iOS:ssä, avaa sovellus ja napauta Kalenterit näytön alareunasta ja päivitä sitten vetämällä näyttöä alas.

1. Avaa Apple Kalenteri.
  2. Etsi Todoist näytön vasemman reunan kalenteriluettelosta ja klikkaa sitä hiiren kakkospainikkeella.
  3. Valitse Peruuta tilaus.

Tästä artikkelista löydät ohjeet Google Kalenteri -integraation poistamiseen.

1. Avaa Kalenteri-välilehti.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella poistettavan kalenterin nimeä Kansioruudussa.
  3. Klikkaa Poista kalenteri ja vahvista poisto valitsemalla Kyllä.