Projektien, tunnisteiden ja suodattimien lisääminen suosikkeihin Todoistissa

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Erota oleellisimmat tehtävät arjen melusta lisäämällä tärkeät projektit, tunnisteet ja suodattimet suosikkeihisi.

Kun lisäät projektin, -suodattimen tai -tunnisteen suosikiksi, ne näkyvät sivupalkin uudessa Suosikit-osiossa. Suosikkisi synkronoidaan kaikkien laitteidesi välillä.

Projektin lisääminen suosikkeihin

1. KIlikkaa sivupalkissa projektin nimen vieressä olevaa kolmen pisteen kuvaketta nähdäksesi lisää projektitoimintoja.
  2. Valitse valikosta Lisää suosikkeihin.

Projekti näkyy sivupalkin Suosikit-osiossa.

Suodattimen tai tunnisteen lisääminen suosikkeihin

1. Klikkaa sivupalkissa Suodattimet ja tunnisteet.
  2. Klikkaa sydänkuvaketta sen suodattimen tai tunnisteen vieressä, jonka haluat lisätä suosikkeihisi.

Suodatin tai tunniste näkyy sivupalkin Suosikit-osiossa.

Projektin poistaminen suosikeista

Voit poistaa projektin Suosikit-osiosta klikkaamalla projektia hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista suosikeista.

Suodattimen tai tunnisteen poistaminen suosikeista

Voit poistaa suodattimen tai tunnisteen Suosikit-osiosta klikkaamalla suodatinta tai tunnistetta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Poista suosikeista.

Suosikkien uudelleen järjestäminen

Suosikit on lueteltu samassa järjestyksessä kuin ne näkyvät projekti-, tunniste- ja suodatusluetteloissasi.

Jos haluat muuttaa järjestystä Suosikit-osiossa, vedä projekti, suodatin tai tunniste haluttuun kohtaan vastaavassa luettelossa. Uusi järjestys näkyy Suosikit-osiossa.

Et kuitenkaan voi muuttaa suosikkiluokkien järjestystä: projektit, tunnisteet ja sitten suodattimet.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia projektin, suodattimen tai tunnisteen lisäämisessä tai poistamisessa suosikiksi, ota meihin yhteyttä.