Du behøver ikke at bekræfte din e-mailadresse, hvis du har brugt din Apple, Facebook eller Google -konto til at konfigurere din Todoist-konto.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi, når du tilmelder dig Todoist, bede dig om at bekræfte din e-mailadresse.

Når du har oprettet din Todoist-konto, modtager du automatisk en e-mail med et bekræftelseslink (dette link udløber efter 24 timer). Du kan bekræfte din konto enten ved at klikke eller trykke på knappen Bekræft e-mail i e-mailen eller ved at kopiere linket i e-mailen ind i en browser.

Hvis du ikke kan finde e-mailen, så tjek venligst at:

• Den er ikke havnet i din spam-mappe.
  • At du tjekker den e-mail, du har brugt til at oprette din Todoist-konto.

Advarsel

Når du tilmelder dig Todoist, har du 7 dage til at bekræfte din konto. Hvis du ikke bekræfter din konto inden for 7 dage, vil du ikke kunne få adgang til din konto. Du vil i stedet se en mulighed for at gensende en bekræftelsesmail, når du forsøger at logge ind.

Sørg for, at der ikke er tastefejl i den e-mailadresse, du har brugt til at tilmelde dig Todoist. Hvis du har lavet en tastefejl, skal du følge denne vejledning for at ændre din e-mailadresse.

Hvis der er en tastefejl i din e-mailadresse ogdu ikke når at bekræfte din konto inden for 7 dage, kan vi desværre ikke gendanne din konto for dig.

Hvis du stadig ikke kan finde bekræftelsesmailen (eller hvis linket i din bekræftelsesmail er udløbet), kan du få den tilsendt igen. Sådan gør du:

1. Log ind på din Todoist-konto på en vilkårlig platform.
  2. Nederst på skærmen vil du se en pop-up, der fortæller dig, at du skal bekræfte din konto. Du kan udløse en ny bekræftelsesmail ved at klikke eller trykke på valgmuligheden Send igen.

Advarsel

Hvis du vælger valgmuligheden Send igen flere gange og ender med at modtage flere bekræftelsesmails, kan bekræftelseslinkene i de ældre e-mails være udløbet, så sørg for at bruge linket i den e-mail, du senest har modtaget.

FAQ

Kontakt os. Sørg for at kontakte os med den e-mailadresse, du skal have bekræftet.