Momsfritagede fakturaer og betalinger for Todoist

Hvis dit personlige arbejdsrum er på Todoists Pro-abonnement, eller hvis dit teamarbejdsrum er på Todoists Business-abonnement, kan du lære, hvordan du får momsfritagelse for dine betalinger foretaget via Todoists websted.

Hvis du har opgraderet til et betalt abonnement gennem et køb i appen med Apple eller Google, skal du kontakte den relevante leverandør for at anmode om en momsrefusion.

Advarsel

Momsfritagelse er kun mulig for betalinger foretaget i EUR, DKK, SEK eller GBP for virksomheder, der er registreret i EU eller Storbritannien.

Tilføj momsnummeret, når du opgraderer abonnement

Sådan tilføjer du momsnummeret direkte, når du opgraderer til et betalt abonnement:

1. På opgraderingssiden skal du udfylde din e-mailadresse og dine kreditkortoplysninger for betalingen.
  2. Vælg Jeg køber som virksomhed.
  3. Indtast dine momsoplysninger.

Din pris vil have 0 % moms, og din faktura vil have en indikator om Omvendt betalingspligt.

Tilføj momsnummeret for et aktivt abonnement

For at få en momsfri faktura til fremtidige betalinger skal du tilføje momsnummer og faktureringsadressen til Todoist-kontoen før fornyelsen.

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Abonnement.
  5. Klik på Gå til fakturering.
  6. Klik på Opdater oplysninger i Faktureringsoplysninger.
  7. Tilføj faktureringsadressen og momsnummeret.
  8. Klik på Gem for at gemme oplysningerne.

Bemærk

Kun administratorer kan redigere faktureringsoplysninger for Business-teams.

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Scroll ned til dit teamarbejdsrum.
  5. Klik på Fakturering.
  6. Klik på Administrer fakturering.
  7. Klik på Opdater oplysninger i Faktureringsoplysninger.
  8. Tilføj faktureringsadressen og momsnummeret.
  9. Klik på Gem for at gemme oplysningerne.

Få hjælp

Hvis du ikke angav et momsnummer, før din betaling blev trukket, og du har brug for en momsfri faktura og refusion, bedes du kontakte os. Glem ikke at tilføje momsnummeret før fornyelsen.