Brug Zoho Flow sammen med Todoist

Zoho er en softwarepakke, der er designet til at hjælpe virksomheder med at trives. Det har flere platforme, der kan forbedre din organisations arbejdsgange, og en af disse er Zoho Flow.

Ved at integrere Zoho Flow med Todoist, vil du være i stand til at opsætte automatiserede handlinger mellem Todoist og andre platforme.

Kvik-tip

For at lære mere om, hvordan du bruger Zoho Flow med Todoist, kan du besøge Zoho Flow hjælpecenter.

Konfigurering af integrationen

1. Tilgå din Zoho Flow -konto, eller opret en konto, hvis du ikke allerede har en.
  2. Opret dit første flow ved at klikke på Create Flow eller + -knappen.
  3. Navngiv dit flow og skriv en beskrivelse.
  4. Klik på Create. Du kan nu tilpasse dit flow.
  5. Klik på Configure ud for App.
  6. Søg efter og vælg Todoist.
  7. Vælg, hvilken handling der skal udløse dit flow (såsom at fuldføre en opgave eller oprette et nyt projekt), og klik på Next.
  8. Hvis det er første gang, du bruger Todoist og Zoho Flow sammen, bliver du bedt om at godkende en forbindelse til din Todoist-konto:
    • Klik på Connect.
    • Tilføj et navn til din forbindelse (såsom Mit Todoist).
    • Vælg, om du vil have forbindelsen til at udføre All triggers and actions eller Only specific triggers and actions.
    • Klik på Authorize i nederste højre hjørne.
    • Et pop-op-vindue vises. Klik på Agree.
  9. Du vil nu se en liste over muligheder, du kan bruge til at tilpasse din trigger. Når du er tilfreds med din trigger, skal du klikke på Done i nederste højre hjørne.
  10. Du vil nu se en tavle, der har din trigger på. I menuen til venstre skal du vælge en handling, som du gerne vil automatisere, og træk-og-slip den hen på tavlen.
    • Du kan fx scrolle ned til Todoist, åbne rullemenuen med handlinger og vælge Create a project. Hvis du trækker denne mulighed ind på tavlen, har du sat den op, så hver gang din trigger udløses, vil der blive oprettet et nyt projekt i dit Todoist.
  11. Du kan føje adskillige handlinger til din tavle, så når først din trigger er aktiveret, kan flere automatiske handlinger ske på én gang.

Sådan fjerner du integrationen

1. Log ind på din Zoho Flow-konto.
  2. Åbn Settings i menuen i venstre side.
  3. Vælg Connections.
  4. Find din Todoist-forbindelse og hold musen over den.
  5. Klik på papirkurvsikonet i højre side af skærmen.
  6. Bekræft, at du ønsker at slette forbindelsen ved at klikke på Delete.

Kvik-tip

Du kan også bruge Zoho Mail og Zoho Cliq med Todoist. Tag et kig på nedenstående artikler for at lære mere: