Brug Zoho Cliq sammen med Todoist

Zoho er en softwarepakke, der er designet til at hjælpe virksomheder med at trives. Det har flere platforme, der kan din organisation, og en af disse er Zoho Cliq.

Ved at integrere Zoho Cliq med Todoist, vil du være i stand til at interagere med dit Todoist direkte fra Cliq, herunder handlinger såsom oprettelse af opgaver fra Cliq-beskeder, visning af dine Todoist-opgaver og brug af /todoist -kommandoen til at se opgaver, der forfalder i dag.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på din Zoho Cliq -konto.
  2. Åbn Zoho Marketplace og søg efter Todoist.
  3. Vælg Todoist For Zoho Cliq.
  4. Klik på Install i øverste højre hjørne.
  5. Et pop-op-vindue vises, hvor du bliver bedt om at acceptere brugervilkår og en privatlivspolitik. Når du har gjort dette, skal du klikke på Install.
  6. Klik på Install igen for at bekræfte.

Sådan bruger du integrationen

For at se en komplet liste over alle handlinger, du kan udføre med denne integration, kan du tjekke denne artikel i Zohos hjælpecenter.

Sådan fjerner du integrationen

1. Log ind på din Zoho Cliq -konto.
  2. Klik på stikikonet i menulinjen øverst på skærmen.
  3. Vælg Installed i højre side af skærmen.
  4. Klik på Todoist.
  5. Ud for Actions vælger du Uninstall.
  6. Bekræft, at du ønsker at afinstallere udvidelsen ved at vælge Yes, Uninstall.

Kvik-tip

Du kan også bruge Zoho Mail og Zoho Flow med Todoist. Tag et kig på nedenstående artikler for at lære mere: