Brug TrackingTime sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

TrackingTime er en Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at måle din egen produktivitet såvel som dit teams. Ved at integrere TrackingTime med Todoist kan du estimere, hvor meget tid du og dit team bruger på opgaver.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på din TrackingTime -konto.
  2. Installer Chrome-udvidelse til TrackingTime.
  3. Klik på TrackingTime-ikonet i øverste højre hjørne af Chrome.
  4. Klik på Allow domains.
  5. På listen over produktivitetsværktøjer skal du finde og markere afkrydsningsfeltet ud for Todoist.

Brug af TrackingTime-integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge TrackingTime sammen med Todoist, kan du besøge TrackingTimes side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med TrackingTime, kan du fjerne integrationen således:

1. Klik på TrackingTime-ikonet i øverste højre hjørne af Chrome. Et lille vindue dukker op.
  2. Klik på tandhjulsikonet i det nederste hjørne af pop-op-vinduet.
  3. På listen over produktivitetsværktøjer skal du finde og fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet ud for Todoist.

Denne integration administreres af TrackingTime. Kontakt TrackingTimes support-team for hjælp.