Brug Toggl Track sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

Toggl Track er en tidsmålingsapp, der kan integreres med Todoist, når du bruger Firefox eller Chrome.

Med denne integration kan du måle den tid, du bruger på hver af dine opgaver direkte i Todoist på Chrome eller Firefox.

Konfigurer integrationen

1. Installer Toggl Track Button til Chrome eller Toggl Track Button til Firefox.
  2. Åbn udvidelsen og log ind på din Toggl Track-konto.
  3. I øverste højre hjørne af udvidelsen skal du klikke på tandhjulsikonet.
  4. I den browserfane, der åbnes, skal du vælge fanen Integrations.
  5. Skriv Todoist i feltet "Filter integrations" og klik på afkrydsningsfeltet.
  6. Klik på Allow i browser-pop-uppen.

Brug integrationen

1. Åbn Todoist i den browser, hvor du har installeret Toggl Track.
  2. Tjek, om listevisning er slået til for din visning eller dit projekt. Hvis ikke, så slå det til.
  3. Hold musen over den opgave, du vil time.
  4. Klik på Toggl Track-knappen, der vises til højre for opgavetitlen.
  5. Når du er færdig med at arbejde med opgaven, skal du blot klikke på Toggl Track-knappen igen for at stoppe timeren.

Hvis du vil bruge Toggl Track med Todoists Chrome-udvidelse eller Todoists Firefox-udvidelse, skal du følge disse trin:

1. Klik på Todoist-ikonet øverst til højre i webbrowseren.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af pop-op-vinduet.
  3. Klik på Popout in a window.

Fjern integrationen

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Toggl Track, kan du fjerne integrationen således:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i Toggl Track-udvidelsen.
  2. I den browserfane, der åbnes, skal du vælge fanen Integrations.
  3. Skriv Todoist i feltet "Filter integrations" og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet.

Få hjælp

Hvis der er nogen problemer med Toggl Track-integrationen, bedes du kontakte Toggl Tracks support-team for hjælp.