Brug Todoist i Wayland

• Linux

Hvis din computer kører på Wayland, vil du muligvis se nogle grafiske fejl i Todoist forårsaget af XWayland. Disse kan omfatte slørede skrifttyper eller skaleringsproblemer, når du bruger flere skærme.

Lær, hvordan du kører Todoist som en indbygget Wayland-applikation uden XWayland-laget:

Brug Snap til at køre Todoist på Wayland

1. Åbn en terminal.
  2. Indtast denne kommando for at starte Todoist: span run todoist --ozone-platform-hint=auto
  3. Kopier Todoist .desktop-filen fra /var/lib/snapd/desktop/applications.
  4. Indsæt den på følgende placering: ~/.local/share/applications
  5. Rediger dens Exec-linje for at tilføje følgende: --ozone-platform-hint=auto parameter

Brug AppImage til at køre Todoist på Wayland

1. Åbn en terminal.
  2. Find navnet på Todoist AppImage-filen ved at indtaste denne kommando: ls ~/Applications/Todoist-*.AppImage
  3. Start Todoist ved at bruge navnet på den fil: ~/Applications/Todoist-<filename>.AppImage --ozone-platform-hint=auto
  4. Rediger Todoist .desktop-filen i dit desktopmiljø ved at tilføje følgende til dens Exec-linje: --ozone-platform-hint=auto parameter

Få hjælp

Hvis du stadig har problemer med at køre Todoist på Wayland, bedes du kontakte os.