Brug Todoist i Safari

• Begynder
  • Pro
  • Business

Platforme

• article.plugin
  • Web

Gem et vilkårligt websted som en Todoist-opgave ved hjælp af Todoist-knappen til Safari.

Konfigurer udvidelsen

1. Installer Todoist til macOS.
  2. Sørg for, at udvidelsen er aktiveret i din browsers indstillinger.
    • Åbn Safari.
    • Klik på Safari øverst til venstre.
    • Vælg Indstillinger.
    • Åbn fanen Udvidelser.
    • Tjek om Todoist er tændt.
  3. Tilføj derefter Todoist-knappen i Safari:
    • Åbn Safari.
    • Klik på Vis øverst til venstre.
    • Vælg Tilpas værktøjslinje...
    • Find Todoist-ikonet, og træk det enten til venstre eller højre side af adresselinjen.
    • Klik på Færdig.

Brug udvidelsen

Når du har kofigureret udvidelsen, kan du tilføje enhvert websted som en Todoist-opgave:

1. Klik på Todoist-ikonet i værktøjslinjen. Kvik-tilføj vil blive vist med linket til webstedet i opgavens navn.
  2. Tilføj eventuelle relevante oplysninger til opgavens navn eller beskrivelse.
  3. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at bruge Todoist i Safari, bedes du kontakte os.