Brug TMetric sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

TMetric er en app, der måler arbejdstid, og den er beregnet til fagfolk og virksomheder. Ved at integrere TMetric med Todoist kan du se, hvor meget tid du bruger på opgaver.

Bemærk

Integrationen understøttes kun i vores webapp, ikke med Chrome-udvidelsen eller mobilapps.

Konfigurer integrationen

1. Installer TMetric-udvidelsen, der er forbundet med din webbrowser.
  2. Klik på TMetric-ikonet.
  3. Klik på Login-knappen.

Brug integrationen

For at bruge TMetric-integrationen skal du logge ind på Todoist på https://todoist.com.

Når du har oprettet en ny Todoist-opgave, eller når du åbner en eksisterende opgave, skal du klikke på TMetric-knappen Start timer ud for den.

Knappen Start timer skifter til knappen Stop timer og viser mængden af tid brugt på opgaven. Dette logges på din TMetric-konto.

Hvis du har status som ejer eller administrator, når du første gang starter timeren for emnet, henter TMetric emnets projektnavn fra Todoist og opretter automatisk et projekt med samme navn på din TMetric-konto.

Opgaven vises på Tracker-siden i TMetric-appen. Opgavens navn, ID og projekt er de samme som i Todoist.

Du kan hurtigt navigere tilbage til Todoist ved at klikke på opgave-ID'et (i det følgende tilfælde er ID #70052688):

Få hjælp

Denne integration administreres af TMetric. Hvis du har problemer med at konfigurere eller bruge integrationen, skal du kontakte TMetrics support-team på support@tmetric.com for at få hjælp.