Brug Timeneye sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web

Timeneyeer en tidsmålingsapp, der kan integreres med Todoist, når du bruger Firefox eller Chrome. Ved at integrere Todoist med Timeneye kan du måle den tid, du bruger på hver af dine opgaver, direkte i Todoist.

Konfigurering af integrationen

1. Installer Timeneye-widget til Chrome eller Timeneye-widget til Firefox.
  2. Åbn udvidelsen, og log ind på din Timeneye-konto.

Det var det! Du kan nu begynde at bruge integrationen.

Brug af integrationen

1. I Todoist klikker du på ur-ikonet til højre for opgaven på en vilkårlig liste.timeneye_timer.png
  2. (Valgfrit) Tilføj yderligere oplysninger.timeneye_start.png
  3. Klik på Start Timer.
  4. Når du er færdig med at arbejde med opgaven, skal du klikke på pauseknappen til højre for den.

Hvordan fjerner jeg integrationen?

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist med Timeneye, skal du blot fjerne Timeneye-udvidelsen fra din browser.

FAQ

Denne integration administreres af Timeneye. Kontakt Timeneyes support-team for hjælp.