Brug Timely sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Timely er en tidsmålngsapp, som lader dig holde øje med, hvor meget tid der bruges på projekter og opgaver. Med Timely kan du se alle udførte opgaver fra Todoist samt tidspunktet, du markerede dem som sådan på dets hukommelsestidslinje. Dette gør det utrolig nemt at logge din tid for alt det arbejde, du har opnået i dag.

Konfigurering af integrationen

1. Log ind på din Timely-konto, eller opret en ny her, og gå til fanen Apps under Timely Settings.
  2. Klik på Todoist-appen og forbind din konto til Timely.
  3. Klik på knappen Authorize og log ind på din Todoist-konto... og så er du klar!

Brug af integrationen

1. Hold markøren over Todoist-prikken på din tidslinje for at se de udførte opgaver og tidspunktet for, hvornår du gennemførte dem.
  2. Klik og træk for at vælge din Todoist-prik for at tilføje logget tid for den pågældende opgave.
  3. Klik på Gem.

FAQ

Denne integration administreres af Timely. Kontakt Timelys support-team for hjælp.