Brug opgavevisningen til at administrere opgaver i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

For effektivt at holde styr på dine opgaver bør du være opmærksom på alle detaljer. Så hvis en opgave har en forfaldsdato, et projekt, prioritet, etiket, en række underopgaver, kommentarer med mere, er det praktisk at styre alt ét sted.

Opgavevisning giver dig mulighed for netop dette! Sådan fungerer det:

Task view

I Todoist klikker du på en opgave for at åbne opgavevisningen.

I denne visning kan du:

• Gå til opgavens projekt ved at klikke på projektnavnet i toppen.
  • Gå til opgavens sektion ved at klikke på sektionsnavnet i toppen.
  • Hvis du er i visning af en underopgave, vil du se dens overordnede opgave over opgavenavnet. Klik på den overordnede opgaves navn for at åbne den i opgavevisning.
  • Hvis du er i visning af en underopgave, kan du klikke på indikatorikonet for underopgaver for at se andre underopgaver nedenfor dens overordnede opgave.
  • Redigere opgavens navn ved at klikke på navnefeltet.
  • Tilføje en opgavebeskrivelse (eller redigere en eksisterende opgavebeskrivelse) ved at klikke på feltet Beskrivelse under opgavens navn.
  • Gå til forrige/næste opgave ved at klikke på chevron-knapperne i toppen.
  • Angive en forfaldsdato (og -tidspunkt) ved at klikke på Forfaldsdato + i højre side.
  • (Kun tilgængeligt i delte projekter) Tildele opgaven ved at klikke på Opgaveansvarlig + i højre side.
  • Flytte opgaven til et andet projekt og/eller sektion ved at klikke på projektnavnet i højre side.
  • Tilføje etiketter via valgmuligheden Etiketter + i højre side.
  • Tilføje påmindelser via valgmuligheden Påmindelser + i højre side.
  • Indstille prioriteten via web_flag-outline.svg flag-ikonet i højre side.
  • Hente linket til opgaven via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerKopier link til opgaven.
  • Duplikere opgaven via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerDupliker opgave.
  • Udføre tilbagevendende opgaver, og omlægge dem til deres næste forekomst via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerUdfør.
  • Udføre tilbagevendende opgaver for altid viaweb_three-dots.svg ikonet med tre prikkerUdfør for altid.
  • Få e-mailadressen til en opgave, så du kan videresende e-mails til den via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerTilføj kommentarer via e-mail.
  • Se opgavens aktivitet, herunder hvem der har oprettet opgaven (kun tilgængeligt i delte projekter), og hvornår den blev oprettet via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerSe opgavens aktivitet.
  • Slette opgaven via web_three-dots.svgikonet med tre prikkerSlet opgave.
  • Se, redigere og tilføje underopgaver i feltet Underopgaver.
  • Åbne opgavevisningen for en underopgave ved at klikke på den underopgave, du ønsker at redigere.
  • Se og tilføje kommentarer i feltet Kommentarer.

FAQ

Nej, det er ikke muligt at redigere eller slette ting i aktivitetsloggen.

Nej, opgaven skal genaktiveres, før du kan foretage ændringer i den.

Ja, du kan trække og slippe underopgaver til den nye placering.

Ja, du kan tilføje kommentarer og uploade vedhæftede filer (op til 5 MB).

Ja, du kan se aktivitetshistorik for 1 uge.