Brug det magiske link til at logge ind på Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Rolle i team

• Administrator
  • Medlem
  • Gæst

Det magiske link er en unik URL, der autentificerer dine kontooplysninger, så du med succes kan logge ind på Todoists desktop-apps.

Magic Link Help.png

Brug det magiske link, hvis meddelelsen om at åbne Todoist ikke vises, eller hvis du oplever loginproblemer med desktop-apps:

Bemærk

Opdater Todoist til 8.17.0 eller nyere for at bruge det magiske link, når du logger ind på appen. Hvis du ikke har installeret det endnu, skal du downloade Todoists desktop-app.
  1. Åbn Todoists desktop-app.
  2. Klik på Fortsæt i din browser.
  3. Indtast dine Todoist-legitimationsoplysninger. Du vil se en besked om at åbne desktop-appen.
  4. Klik på Annuller for at lukke beskeden.
  5. Klik på Prøv at bruge et magisk link på loginsiden.
  6. Kilk på kopier-ikonet ud for det magiske link.
  7. Skift til Todoist-appen.
  8. Klik på brug et magisk link.
  9. Indsæt det magiske link.
  10. Klik på Log ind.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at logge ind på Todoist med det magiske link, bedes du kontakte os.