Brug den dynamiske tilføjelsesknap i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

På mobilenheder bruge du den dynamiske tilføjelsesknap til at oprette en opgave, underopgave eller sektion i Todoist. Tryk på og træk knappen hvor som helst i projekter, I dag-visningen eller i Kommende-visningen.

Den dynamiske tilføjelsesknap virker kun, når man bruger listelayout. Den opretter ikke et projekt, filter eller etiket.

Tilføj en opgave under I dag, Kommende eller i projektvisninger

1. Berør og træk den dynamiske tilføjelsesknap til der, hvor du vil oprette den nye opgave.
  2. Indtast opgavenavnet, og tilføj eventuelle detaljer.
  3. Tryk på send-knappen for at gemme opgaven.

Tilføj en underopgave

For at oprette en underopgave, skal du tjekke, at projektet bruger listelayoutet.

Træk derefter den dynamiske tilføjelsesknap ned under den overordnede opgave og lidt til højre for listen.

Den dynamiske tilføjelsesknap opretter kun underopgaver eller sektioner i projekter.

Føj en sektion til et projekt

1. Berør og træk den dynamiske tilføjelsesknap i en hvilken som helst retning. Et sektionsikon vil dukke op nederst til venstre på skærmen.
  2. Træk den dynamiske tilføjelsesknap over sektionsikonet.
  3. Indtast navnet på den nye sektion.
  4. Tryk på send-knappen for at gemme sektionen.

Få hjælp

• Hvis du foretrækker at bruge tavlelayoutet i et projekt, trykker du på Tilføj opgave i bunden af listen for at oprette en opgave.
  • Hvis den dynamiske tilføjelsesknap ikke reagerer eller ikke opretter opgaver, underopgaver eller sektioner, bedes du kontakte os.