Brug Sunsama sammen med Todoist

• Business
  • Begynder
  • Pro

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android

Sunsama er en daglig planlægger, der organiserer alt, hvad du skal gøre ét sted. Du vil kunne se dine gøremål, kalendere, e-mails og opgaver i én rolig og fokuseret visning.

Med denne integration kan du vælge de vigtigste Todoist-opgaver og trække dem til den dag, du vil arbejde med dem, sætte rimelige mål for, hvad du vil opnå, og når du er færdig med en opgave, kan du krydse den af direkte i Sunsama.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Sunsama.
  2. Vælg Todoist i det højre panel.
  3. Klik på Add Todoist.
  4. Godkend Todoist.
  5. Det var det! Du kan nu begynde at bruge integrationen.

Brug af integrationen

1. I Sunsama kan du ændre visningen (dvs. I dag, Indbakke osv.) ved at klikke på pilen i rullemenuen.
  2. Træk de opgaver, du vil arbejde med, til Task view eller Calendar view i Sunsama.
  3. Når du er færdig med en opgave, skal du blot klikke på afkrydsningscirklen for at udføre den.
  4. Markering af udførte opgaver synkroniseres tilbage til Todoist.

Kvik-tip

For mere information om, hvordan du bruger alle Sunsamas funktioner, kan du besøge Sunsamas websted.

FAQ

Hvis du ikke længere vil bruge Todoist med Sunsama, kan du fjerne integrationen på følgende måde:

1. Åbn Sunsama, og klik på Sunsama i øverste venstre hjørne.
  2. Vælg Workspace Settings.
  3. Søg efter Todoist.
  4. Klik på Fjern.

Denne integration administreres af Sunsama. Kontakt venligst Sunsamas support-team på support@sunsama.com for hjælp.