Brug Spark sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Spark er en e-mail-klient til iOS og macOS, der giver dig mulighed for bedre at organisere og tage kontrol over din indbakke.

Blandt de mange tidsbesparende funktioner er der en Smart Inbox, der automatisk kategoriserer dine e-mails, Smart Snooze, der udsætter en e-mail, indtil du har tid, og en fyldestgørende liste over nyttige integrationer til at tilpasse din arbejdsgang. Spark er et nyttigt værktøj til at skære igennem støjen og arbejde med de e-mails, der er vigtige for dig.

Hvad gør Todoist/Spark-integrationen?

Du kan tilføje e-mails som Todoist-opgaver, mens du bruger Spark.

Når du så senere hen ser den Spark-baserede opgave i Todoist, kan du klikke på opgavens navn, hvilket åbner e-mailen i Spark.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Spark?

Download først Spark-appen fra iOS App Store eller macOS App Store. Todoist er indbygget i platformen, så der skal ikke downloades andet. Sådan konfigurerer du Todoist i Spark:

1. Åbn Spark-appen.
  2. Vælg en vilkårlig e-mail, du ønsker at gemme i Todoist.
  3. Tryk på ellipsen og vælg knappen Add Service.
  4. Vælge Todoist i oversigten og log derefter ind med din Todoist-konto.
  5. Du bliver bedt om at give Spark tilladelse til at bruge data fra din Todoist-konto.

Bemærk

Alternativt kan du forbinde Todoist ved at åbne Settings > Connected Services > Todoist.

Hvordan bruger jeg Spark med Todoist?

1. Åbn Spark-appen.
  2. Vælg en vilkårlig e-mail, du ønsker at gemme i Todoist.
  3. Tryk på ellipsen og tryk på Todoist -knappen. Spark_2.jpg
  4. Du vil nu blive ført til skærmen med opgavedetaljer. Spark_Email.jpg
  5. Foretag ændringer i opgaven, og vælg Save knappen øverst til højre, når du er færdig, for at gemme din første opgave.

Hvordan ser en Spark-opgave ud i Todoist?

Når du ser en Spark-baseret opgave i Todoist, vil den have linket Åbn e-mail i Spark i opgaven som vist nedenfor:

Bemærk

Når du tilføjer en opgave fra Spark, vil Todoist desværre ikke genkende Kvik-tilføj -tags såsom @etiket, #projektnavn eller p1. Du kan dog føje dem til opgaven senere i Todoist.

FAQ

Denne integration administreres af Readdle. Kontakt Readdles support-team for hjælp.