Brug SaneBox sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

SaneBox er et e-mailadministrationsværktøj, der hjælper dig med at organisere din indbakke ved at prioritere indgående e-mails. Ved at integrere SaneBox med Todoist kan du træne SaneBox til at bestemme, hvilke e-mails der skal omdannes til Todoist-opgaver.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Todoist i en browser og gå til det projekt, du ønsker at bruge til integrationen med SaneBox.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Klik på E-mail opgaver til dette projekt.
  4. Klik på Kopier til udklipsholder og indsæt teksten i et dokument.
  5. Slet al tekst før “tilføj.opgave” samt al tekst efter og inklusive @ -symbolet: For eksempel: Emails <add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa@todoist.net> skal afkortes til add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa.
  6. Åbn SaneBox.
  7. Klik på Menu i øverste venstre hjørne.
  8. Under Settings skal du vælge Folders.
  9. Scroll ned til DIY Custom Folder og klik på Create.
  10. Indtast et navn til din mappe (fx "Todoist") og sørg for, at du har valgt Yes til spørgsmålet Setup automatic forwarding?
  11. Klik på Continue…
  12. Åbn rullemenuen under Domain or service og vælg Todoist.
  13. Kopier teksten fra trin 5, og indsæt den i feltet Email address.
  14. Klik på Start forwarding.

Brug af SaneBox-integrationen

For at få et komplet overblik over alle måder, du kan bruge SaneBox sammen med Todoist, kan du besøge SaneBoxs side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med SaneBox, kan du fjerne integrationen således:

1. Log ind på din SaneBox-konto.
  2. Klik på Settings i menuen i venstre side.
  3. Klik på Folders.
  4. Find den mappe, du har konfigureret til integrationen med Todoist, og klik på skydeknappen ud for mappen.
  5. Nederst i pop-op-vinduet, der vises, skal du indtaste navnet på mappen, du ønsker at slette.
  6. Klik på Remove.

Denne integration administreres af SaneBox. Kontakt SaneBoxs support-team for hjælp.