Brug Rindle sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Rindle hjælper dig med at organisere alle dine opgaver fra forskellige tjenester ét sted. Rindle-integrationen giver dig mulighed for at tilføje Todoist-opgaver direkte i Rindle. Uanset om det er opgaver, du opretter, eller du er blevet tildelt, bliver de automatisk sendt til Rindle, hvor de vil blive vist i din Rindle Stream.

Når en opgave er kommet ind i Rindle, kan du oprette en Rindle-opgave ved hjælp af Todoist-opgaven, som så indeholder linket tilbage til Todoist.

Konfigurering af integrationen

1. Klik på Stream-ikonet øverst til venstre på skærmen. Dette vil udvide og vise din Stream.
  2. Øverst til højre i din stream skal du klikke på Settings-ikonet (Indstillinger).
  3. På skærmen Active Drops klikker du på knappen Add a Drop. Dette åbner Drop Wizard, som vil føre dig gennem processen trin for trin.
  4. Vælg Todoist.
  5. Klik på Authorize (godkend) og følg trinene for at forbinde appen med din konto.

Brug af integrationen

1. Vælg en Drop og konfigurer den. Du kan se et resumé af Drop'en, du konfigurerede.
  2. Klik på knappen Save Drop. Du bliver ført tilbage til skærmen Active Drops. Du vil nu se den Drop, du lige har tilføjet.

FAQ

Denne integration administreres af Rindle. Kontakt Rindles support-team for hjælp.