Brug ReBoard sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

ReBoard er en mobil tastatur-app, der giver dig mulighed for at få adgang til og dele dine digitale ting (billeder, dokumenter, opgaver osv.), mens du sender beskeder eller e-mails.

Ved at integrere ReBoard med Todoist vil du være i stand til at oprette Todoist-opgaver direkte i enhver mobilapp, hvor et mobiltastatur kan bruges (fx. Instant Messaging-apps, e-mail-klienter).

Konfigurering af integrationen

1. Installer ReBoard Keyboard-appen på din iOS-enhed.
  2. Åbn ReBoard-appen.
  3. Åbn Buy more actions, themes or fonts, vælg Todoist og tryk på Buy knappen.
  4. På skærmen 'Manage Actions' trykker du på Todoist.
  5. Godkend med dine Todoist-kontooplysninger.

Brug af integrationen

1. Tryk på ReBoard-ikonet i øverste venstre hjørne.
  2. Indtast en forespørgsel.
  3. Tryk på Todoist-ikonet.
  4. Vælg projektet og tryk på ikonet Add to this project.

Du kan nu fastgøre Todoist-appen ud for command-knappen for hurtigere adgang.

FAQ

Denne integration administreres af ReBoard. Kontakt venligst ReBoards support-team på hello@reboardapp.com for hjælp.