Brug Numerics sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Numerics er en betjeningspanelsapp, der giver dig mulighed for at designe din egen oversigt over de målinger og data, der er vigtigst for dig.

Ved at integrere Todoist med Numerics kan du tilføje vigtige data fra din Todoist-konto — som fx din daglige stribe, udførte opgaver og kommende opgaver — til dit betjeningspanel.

Bemærk

Numerics er kun tilgængelig på iOS, iPadOS, Apple TV og watchOS.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Numerics-appen på din iOS- eller iPadOS-enhed og tryk på My Dashboard.
  2. Tryk på + ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Todoist.
  4. Vælg de data, du vil følge.
  5. Tryk på Choose Account.
  6. Tryk på + ikonet i øverste højre hjørne.
  7. Indtast dine Todoist-loginoplysninger.
  8. Når du bliver bedt om at give Numerics tilladelse til at integrere med din Todoist-konto, skal du trykke på Agree.
  9. Indtast det navn, du vil bruge til kontoen, og tryk derefter på Save.

Brug af integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge Numerics sammen med Todoist, kan du besøge Numerics' side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Numerics sammen med Todoist, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Numerics-appen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på ⓘ informationsikonet i øverste venstre hjørne.
  3. Tryk på Accounts.
  4. Tryk på det navn, du valgte til din Todoist-integration.
  5. Tryk på Remove.

Denne integration administreres af Cynapse. Kontakt Cynapses support-team for hjælp.