Brug Notion sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Notion er et alt-i-et arbejdsrum, hvor du kan skrive, planlægge og samarbejde med andre samt tage noter, styre projekter, oprette indhold og meget, meget mere.

For at gøre arbejdet i Notion endnu mere organiseret kan du indlejre Todoist. Ved at gøre dette har du ikke kun dine projekter ved hånden, mens du arbejder på indhold, men du kan også se dine kommende opgaver ud for dine noter.

Kvik-tip

Du kan også bruge 2sync-integrationen til at oprette en Notion-skabelon, der automatisk spejler opgaver fra dit Todoist. Tilføj en opgave i Todoist, og den vises øjeblikkeligt i Notion og omvendt.

Konfigurer integrationen

1. Skriv /embed i en ny linje i Notion.
    2. Tilføj Embed -blokken.
    3. Tilføj Todoists login-URL: https://todoist.com/app. Eller hvis du ønsker at indlejre en bestemt visning til Notion, fx en projekt-, filter- eller etiketvisning, skal du kopiere linket til denne visning fra adresselinjen i webappen og tilføje dette i stedet.
    4. Klik på Embed link.
    5. Log ind på din Todoist-konto ved hjælp af din e-mail og adgangskode. Hvis du bruger dit Apple ID, Google-konto eller Facebook-konto til at logge ind, kan du her se, hvordan du tilføjer en adgangskode.

Advarsel

Notion-integrationen understøttes ikke fuldt ud på mobile enheder. For at bruge integrationen uden problemer skal du åbne Notion i en browser og logge ind på din Todoist-konto.

Fjern integrationen

For at fjerne den indlejrede Todoist-blok:

1. Hold markøren over højre hjørne af Todoist-blokken.
  2. Klik på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Slet.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at konfigurere eller bruge Notion-integrationen, bedes du kontakte Notions support-team for hjælp.